Skip to main content

Emmy Awards 2024: Η εντυπωσιακή εμφάνιση της 90χρονης Τζόαν Κόλινς

REUTERS/Mario Anzuoni

Η Τζόν Κόλινς εντυπωσίασε στα βραβεία Emmy 2024 στο Λος Άντζελες, καθώς πολλοί ήταν εκείνοι που έσπευσαν να σχολιάσουν τη νεανική της εμφάνιση

Μία από τις πιο εντυπωσιακές της εμφανίσεις έκανε η Τζόαν Κόλινς στην 75η τελετή απονομής των βραβείων Emmy στο Λος Άντζελες.

Η 90χρονη σταρ εμφανίστηκε μαζί με την πολυβραβευμένη ηθοποιό Ταράτζι Π. Χένσον στη σκηνή, για να παρουσιάσουν το βραβείο για την Εξαιρετική Σειρά Περιορισμένης Διάρκειας, το οποίο απέσπασε η κωμωδία-υπαρξιακό δράμα «Beef» του Netflix.

REUTERS/Mike Blake

Λίγο νωρίτερα πόζαρε στο κόκκινο χαλί, φορώντας μια μάξι δημιουργία της Βρετανίδας σχεδιάστριας Jenny Packham, την οποία συνδύασε με σατέν γάντια στο ίδιο χρώμα. Ολοκλήρωσε το εντυπωσιακό της σύνολο με λαμπερά διαμαντένια κοσμήματα και ένα φούξια-μωβ κραγιόν.

Συνοδευόταν από τον αγαπημένο σύζυγό της και διάσημο παραγωγό Πέρσι Γκίμπσον. Το ζευγάρι αντάλλαξε όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης στο Claridge’s του Λονδίνου στις 17 Φεβρουαρίου 2002.

Η Βρετανίδα ηθοποιός ήταν υποψήφια στα Emmy το 1984 για τον εμβληματικό ρόλο της αδίστακτης «Αλέξις Κάρινγκτον Κόλμπι» στη «Δυναστεία», βραβείο το οποίο δεν κέρδισε.