Skip to main content

«Αστέρι» στη Λεωφόρο της Δόξας για τον Γουίλεμ Νταφόε

Mario Anzuoni/Reuters

Με αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας τιμήθηκε ο Γουίλεμ Νταφόε, μια μόλις ημέρα μετά τον θρίαμβο που σημείωσε στις Χρυσές Σφαίρες το «Poor Things» του Γιώργου Λάνθιμου όπου πρωταγωνιστούσε.

Ο ηθοποιός που έχει διαγράψει μια μακρά και επιτυχημένη πορεία στο σινεμά, έχοντας στις «αποσκευές» του περισσότερες από 150 ταινίες και έχει προταθεί για Όσκαρ τέσσερις φορές, έλαβε, το απόγευμα της Δευτέρας 8 Ιανουαρίου, το 2.768ο αστέρι στο Walk of Fame του Χόλυγουντ που αποτελεί και το πρώτο της χρονιάς.

«Δεν μπορώ να σταματήσω να χαμογελάω. Νιώθω σαν πραγματικός ηλίθιος, αλλά αυτό είναι υπέροχο» είπε, μεταξύ άλλων, ο ίδιος, με τον Μαρκ Ραφάλο που επίσης παίζει στην ταινία του Γιώργου Λάνθιμου να δημοσιεύει στο Instagram φωτογραφίες από την τελετή στη Λεωφόρo, γράφοντας:

https://www.instagram.com/p/C13SjJltmCf/?utm_source=ig_web_copy_link

«Σε έναν από τους μεγαλύτερους όλων των εποχών. Περπατούσα πάνω και κάτω από την Hollywood Blvd για χρόνια, ενώ πήγαινα σχολείο στο Λος Άντζελες. Απαγγέλλοντας κάθε όνομα ενώ το έκανα. Ο Γουίλεμ ταιριάζει εύκολα στις μεγαλύτερες μορφές των “αστέρων” που βρίσκονται πάνω και κάτω από την λεωφόρο των ονείρων. Το έχω δει με τα ίδια μου τα μάτια».