Skip to main content

Ρέιτσελ Βάις: Εντυπωσιακή εμφάνιση στην πρεμιέρα της νέας σειράς «Dead Ringers»

Η σειρά των έξι επεισοδίων είναι βασισμένη στην ομώνυμη ταινία του Ντέιβιντ Κρόνενμπεργκ με πρωταγωνιστή τον Τζέρεμι Άιρονς.

Η βραβευμένη ηθοποιός και σύζυγος του Ντάνιελ Κρεγκ, Ρέιτσελ Βάις έκανε μία εντυπωσιακή εμφάνιση, ντυμένη στα κόκκινα στην πρεμιέρα της νέας σειράς «Dead Ringers» του Amazon Prime στο θέατρο Metrograph της Νέας Υόρκης.

Η σειρά των έξι επεισοδίων είναι βασισμένη στην ομώνυμη ταινία του Ντέιβιντ Κρόνενμπεργκ με πρωταγωνιστή τον Τζέρεμι Άιρονς.

Φωτογραφήθηκε στο κόκκινο χαλί μαζί με τις συμπρωταγωνίστριες της, Έμιλι Μιντ, Πόπι Λιου, Μπρίτνε Όλντφορντ, Τζένιφερ Ελ και την δημιουργό της σειράς Άλις Μπερτς.

Η 53χρονη Βάις είχε αποκάλυψε στην Daily Mail ότι είχε «εμμονή» με την ταινία του Κρόνενμπεργκ και ότι ήταν εκείνη που έφερε την ιδέα ενός ριμέικ στην Amazon. Υποδύεται τους διπλούς πρωταγωνιστικούς ρόλους των Elliot και Beverly Mantle, δίδυμων αδελφών που μοιράζονται τα πάντα. Κοινή τους επιθυμία να ξεπεράσουν τα όρια της ιατρικής ηθικής προς όφελος των γυναικών.

https://www.youtube.com/watch?v=FA_XOruRFfU

Το κλειδί της ιστορίας βρίσκεται στην μεταξύ τους σχέση, εξήγησε η Βρετανίδα ηθοποιός. Η Beverly είναι ανιδιοτελής, συμπονετική και ευγενική ενώ η δίδυμη αδελφή της είναι πολύ διαφορετική και δεν ξεπερνά τα όρια της ηθικής».

Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα στις 21 Απριλίου.