Skip to main content

Συνελήφθη ο ράπερ Κρις Μπράουν

Συνελήφθη, το απόγευμα της Πέμπτης, ο ράπερ Κρις Μπράουν, στη Φλόριντα.   Ο 29χρονος τραγουδιστής μόλις είχε τελειώσει μία συναυλία στα πλαίσια της περιοδείας του στο Coral Sky του δυτικού Παλμ Μπιτς και μόλις κατέβηκε από τη σκηνή, συνελήφθη με την κατηγορία για βιαιοπραγία.  

Σύμφωνα με την αστυνομία, υπήρχε ένταλμα σύλληψης για τον διάσημο ράπερ από μια κοντινή χώρα αλλά αρνήθηκαν να δώσουν περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με αυτό. Όπως αναφέρουν τα αμερικανικά μέσα, εναντίον του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για βιαιοπραγία και επίθεση από πέρυσι.

Οδηγήθηκε στη φυλακή του Παλμ Μπιτς και αφέθηκε ελεύθερος μετά την πληρωμή εγγύησης, ύψους 2,000 δολαρίων (1.700 ευρώ).   Μετά την απελευθέρωσή του, ο Μπράουν, ανήρτησε μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram για το σόου του την επόμενη ημέρα.

Ο Κρις Μπράουν, συνθέτης και τραγουδιστής επιτυχιών όπως το «Run it», «No Air», «Five More Hours» και «Loyal», έχει απασχολήσει αρκετές φορές τις αστυνομικές αρχές.   Το 2009 είχε κακοποιήσει την τότε σύντροφό του Ριάνα και κρίθηκε ένοχος από το δικαστήριο. Του ασκήθηκε ποινή με 5ετή αναστολή και κοινωνική εργασία.  

«Την χτύπησα πολύ, με κλειστή γροθιά.. αυτό θα με στοιχειώνει για πάντα», εξομολογήθηκε ο ράπερ σε πρόσφατο ντοκιμαντέρ.   Αργότερα, τον Οκτώβριο του 2013, ο Μπράουν συνελήφθη και πάλι με την κατηγορία ότι επιτέθηκε σε έναν άντρα που προσπάθησε να τον βγάλει φωτογραφία, με τον τραγουδιστή να δηλώνει ένοχος για το περιστατικό.   Η παραβίαση της αναστολής του μετά την επίθεση στη Ριάνα, οδήγησε σε ποινή φυλάκισης 131 ημερών, παρόλο που αφέθηκε ελεύθερος νωρίτερα.  

Το 2017, του επιβλήθηκαν περιοριστικά μέτρα για πέντε χρόνια μετά από καταγγελία μιας άλλης γυναίκας η οποία ισχυριζόταν ότι την είχε απειλήσει με βία.  Τον Αύγουστο του 2016, ο Μπράουν συνελήφθη ως ύποπτος για επίθεση με όπλο σε μια γυναίκα, όπου μετά απελευθερώθηκε με εγγύηση 250.000 δολαρίων.   Μόλις τον περασμένο μήνα, ο Κρις Μπράουν είχε πάλι προβλήματα με τις αρχές, όταν μια γυναίκα ζήτησε προστατευτικά μέτρα εναντίον του αφού ο τραγουδιστής την παρακολουθούσε και τη χτύπησε, όπως αναφέρουν δικαστικά έγγραφα.