Skip to main content

Πέθανε ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Γιάννης Λιούμπης

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Γιάννης Λιούμπης, έπειτα από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

O Γιάννης Λιούμπης υπηρέτησε για 35 χρόνια το παιδικό θέατρο στην Ελλάδα. «Το πανηγύρι των ζώων» (2016), «Τα παραμύθια της γιαγιάς» (2017), «Ο παπουτσωμένος γάτος» (2015), συγκαταλέγονται στις αξιόλογες παιδικές παραστάσεις που έφεραν την υπογραφή του.

Ο ηθοποιός Σπύρος Μπιμπίλας θέλησε να αποχαιρετήσει, γράφοντας στο προφίλ του στο facebook, τον φίλο και συνάδελφό του: «Έφυγε ακόμα ένας συνάδελφος. Ο Γιάννης Λιούμπης. Μοναχικός αγωνιστής. Καλό ταξίδι Γιαννάκη».

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.