Skip to main content

Sinead O’Connor: Οργισμένη «ανοικτή επιστολή» προς τον πρώην σύντροφό της

Νέο μήνυμα, το οποίο από κάποιους θεωρήθηκε ως νέα προειδοποίηση για αυτοκτονία, ανήρτησε η Sinead O’Connor στη σελίδα της στο Facebook, λίγη ώρα αφότου βρέθηκε, μετά την εξαφάνισή της.

Η Ιρλανδή τραγουδίστρια ανέβασε ένα κείμενο που ονόμασε «ανοιχτή επιστολή» και το οποίο απευθύνεται στον John Reynolds, πρώην σύντροφό της και πατέρα του γιου της Jake.

Στην επιστολή φέρεται και κατά του γιου της, τον οποίο χαρακτηρίζει «διαβολικό» γράφοντας: «Πες σε αυτόν τον διαβολικό γιο μας πως ένα άτομο που υποφέρει από δυο παθήσεις, των οποίων τα συμπτώματα περιλαμβάνουν και αυτοκτονικό ιδεασμό, δεν χειραγωγεί». Τον κατηγορεί ότι την εγκαταλείπει ενώ γνωρίζει ότι πάσχει από ψυχολογική ασθένεια και σημειώνει:  «Όλοι σας πρέπει να προσεύχεστε να πεθάνω. Γιατί θα σας κάνω μήνυση για ό,τι μου κάνατε αν καταφέρω να ζήσω».

Στη συνέχεια απευθύνεται στον πατέρα της και λέει πως η ίδια είναι πιο δυνατή από τη μητέρα της και συνεχίζει, κατηγορώντας τον πως της ζητούσε 20.000 δολάρια κάθε τρεις μήνες. «Δεν είχα ποτέ καμία οικονομική βοήθεια από κανέναν πατέρα κανενός από τα παιδιά μου. Αν εσύ και ο πατέρας μου είχατε καταφέρει αυτό που θέλατε, ο Jake δεν θα ήταν καν ζωντανός. Μόνο εγώ πολέμησα γιατί ήταν το μωρό μου και τον αγαπούσα. Ένα παιδί σαν εμένα. Εσύ και ο πατέρας μου με αφήσατε σε ένα νοσοκομείο για να κάνω έκτρωση. Πόσες γυναίκες ανάγκασες να κάνουν έκτρωση John; Μέτρησες; Εγώ σταμάτησα πριν από σχεδόν 16 χρόνια».

Η 49άχρονη τραγουδίστρια είχε εξαφανιστεί την Κυριακή και τελικά βρέθηκε χθες το βράδυ στο δωμάτιο ενός ξενοδοχείου. Υπήρχαν φόβοι για τη ζωή της καθώς στο παρελθόν είχε αναρτήσει «σημείωμα αυτοκτονίας».