Skip to main content

Ο Τζιμ Κάρεϊ φιλοτέχνησε πορτρέτο του Ντόναλντ Τραμπ

Ο 56χρονος Καναδός ηθοποιός Τζιμ Κάρεϊ φιλοτέχνησε νέο έργο του Τραμπ, υποβάλλοντας αυτή τη φορά αίτημα στην Smithsonian National Portrait Gallery να αναρτηθεί μαζί με όλα τα επίσημα πορτρέτα των προέδρων των ΗΠΑ.  

«Αγαπητή Smithsonian National Portrait Gallery @NPG, ξέρω ότι είναι νωρίς αλλά θα ήθελα να υποβάλω αυτό ως το επίσημο πορτρέτο του 45ου μας Προέδρου, Ντόναλντ Τζ. Τραμπ. Έχει τον τίτλο “You scream. I Scream. Will We Ever Stop Screaming?” (Ουρλιάζεις. Ουρλιάζω. Θα σταματήσουμε ποτέ να ουρλιάζουμε;)», τουίταρε, την Πέμπτη, 29 Μαρτίου, ο ηθοποιός, ο οποίος τρέφει φιλοδοξίες γελοιογράφου.   

Στο tweet παρουσίασε και το έργο στο οποίο απεικονίζεται ημίγυμνος ο Ντόναλτ Τραμπ να απολαμβάνει δυο μπάλες παγωτό σοκολάτα.     Ο Τζιμ Κάρεϊ υπέβαλε αίτημα στη Smithsonian National Portrait Gallery να αναρτηθεί εκεί το έργο του, μιας και εκεί είναι όλα τα επίσημα πορτραίτα των Προέδρων των ΗΠΑ (και πολλών Πρώτων Κυριών), στα οποία πρόσφατα προστέθηκε και το πορτρέτο του Μπαράκ Ομπάμα που φιλοτέχνησε ο Κεχιντέ Γουάιλι και της Μισέλ που φιλοτέχνησε η Έιμι Σέραλντ.  

Αυτή τη φορά, το πορτρέτο του 45ου Προέδρου των ΗΠΑ απέχει πολύ από την ανάρτηση που είχε κάνει ο Κάρεϊ στις 23 Μαρτίου στον λογαριασμό του στο Twitter, με τίτλο «Fifty Shades of Decay» (Πενήντα αποχρώσεις της σήψης): Ορμητικός ξανθός «εισβάλλει» εντός μιας ξανθιάς, η οποία ξεριζώνει την ξανθιά κόμη του εισβολέα. Και όλα τα επίμαχα σημεία καλύπτονται από οικόσημο του Executive Office of the President of the United States. Αναμένεται η αντίδραση της Smithsonian National Portrait Gallery.