Skip to main content

Ο Χένρι Κάβιλ δεν θα φορέσει εκ νέου την κόκκινη κάπα του Σούπερμαν

Ο ηθοποιός αποχώρησε πρόσφατα και από τη σειρά του Netflix «The Witcher».

Ο 39χρονος ηθοποιός Χένρι Κάβιλ ανακοίνωσε πως τελικά δεν θα φορέσει εκ νέου την κόκκινη κάπα του Σούπερμαν στο κινηματογραφικό σύμπαν της DC Comics. Σε μια μακροσκελή ανακοίνωσή του στο Instagram αναφέρθηκε στη συνάντηση που είχε με τους επικεφαλής των DC Studios, Τζέιμς Γκαν και Πίτερ Σάφραν.

«Είναι θλιβερά τα νέα για όλους. Τελικά, δεν θα επιστρέψω ως Σούπερμαν», έγραψε ο Κάβιλ. «Αφού μου είπαν από το Στούντιο να ανακοινώσω την επιστροφή μου τον Οκτώβριο, λίγο πριν την πρόσληψή (τους), αυτή η είδηση δεν είναι και η πιο ευχάριστη, αλλά έτσι είναι η ζωή. Η αλλαγή φρουράς είναι κάτι που συμβαίνει. Το σέβομαι αυτό. Ο Τζέιμς και ο Πίτερ έχουν ένα σύμπαν να χτίσουν».

Ο Βρετανός ηθοποιός πρόσθεσε χαρακτηριστικά ότι «ο Σούπερμαν είναι ακόμα εδώ. Όλα όσα πρεσβεύει εξακολουθούν να υπάρχουν και τα παραδείγματα που μας δίνει είναι ακόμη εκεί! Η σειρά μου να φορέσω την κάπα έχει περάσει, αλλά αυτό που αντιπροσωπεύει ο Σούπερμαν δεν θα περάσει ποτέ». Από την πλευρά του, ο Γκαν αποκάλυψε στο Twitter ότι «είναι έτοιμη η νέα ιστορία του Σούπερμαν σε νεότερη ηλικία». Ο ηθοποιός αποχώρησε πρόσφατα και από τη σειρά του Netflix «The Witcher», με τον Λίαμ Χέμσγουορθ να παίρνει τη θέση του.