Skip to main content

«Among the Dead»: Συνεργασία των Poc Studios με την Yoshimoto Kogyo

Μία ταινία που γράφτηκε από τον δημιουργό κόμικ, παραγωγό ταινιών και σεναριογράφο Άντριου Κόσμπι.

Τα στούντιο People of Culture (PoC Studios) με έδρα τις ΗΠΑ έχουν προχωρήσει σε ένα εγχείρημα συμπαραγωγής και συγχρηματοδότησης με τη μεγάλη ιαπωνική εταιρεία ταλέντων Yoshimoto Kogyo για την παραγωγή της ταινίας «Among the Dead».

Το «Among The Dead» είναι μία ταινία που γράφτηκε από τον δημιουργό κόμικ, παραγωγό ταινιών και σεναριογράφο Άντριου Κόσμπι.

Η ιστορία του διαδραματίζεται καθώς ο κόσμος προσπαθεί να βρει την ισορροπία του μετά από μία εμφάνιση ζόμπι. Ένας συναισθηματικά ασταθής άνδρας εγκαταλείπει τους φίλους και την οικογένειά του για να ζήσει ανάμεσα στα τελευταία ζόμπι πριν εξαφανιστούν όλα. Ελπίζει να κατανοήσει καλύτερα τα ζόμπι και να καταγράψει τις τελευταίες ημέρες τους, αλλά οι προσπάθειές του γίνονται ντοκουμέντο των τελευταίων ημερών του.

Ο όμιλος Yoshimoto Kogyo, που ιδρύθηκε το 1912, είναι ένας από τους παλαιότερους και μεγαλύτερους ομίλους ψυχαγωγίας της Ιαπωνίας. Διαθέτει ένα ρόστερ περίπου 6.000 καλλιτεχνών και είναι ιδιαίτερα γνωστός για την αντιπροσώπευση κωμικών ταλέντων. Λειτουργεί επίσης μεγάλα θέατρα και τηλεοπτικά στούντιο.

«Ο όμιλος Yoshimoto έχει ένα τόσο εκπληκτικό ρόστερ ταλέντων, που μας παρέχει ατελείωτες ευκαιρίες για δημιουργική συνεργασία. Αυτή είναι η αρχή μιας όμορφης φιλίας», είπε ο Κόσμπι.