Skip to main content

Οι γυναίκες της χρονιάς, σύμφωνα με το περιοδικό Glamour – Σίνθια Ερίβο, Κιμ Κατράλ, Ρίτα Όρα

«Η βράβευση γυναικών που φέρνουν απίστευτες αλλαγές είναι ένα από τα καλύτερα σημεία του κορυφαίου Glamour στην Ευρώπη, οπότε είμαι ενθουσιασμένη για τις Γυναίκες της Χρονιάς» ανέφερε η Ντέμπορα Τζόσεφ, διευθύντρια σύνταξης του Glamour στην Ευρώπη. Το γυναικείο περιοδικό διοργανώνει όλο τον Νοέμβριο τελετές βράβευσης Γυναίκες της Χρονιάς σε όλο τον κόσμο.

Ρίτα Όρα, Σίνθια Ερίβο και Κιμ Κατράλ ήταν μεταξύ των νικητριών στην τελετή απονομής των βραβείων Γυναίκες της Χρονιάς του περιοδικού Glamour στο Ηνωμένο Βασίλειο Στην εκδήλωση, στην οποία τιμήθηκαν προσωπικότητες που «κατέρριψαν τα εμπόδια, υποκίνησαν την αλλαγή και έκαναν εκστρατεία για τη δικαιοσύνη» πραγματοποιήθηκε στο The Outernet στο Λονδίνο.

Με οικοδέσποινα την Κάθριν Ράιαν, απονεμήθηκαν βραβεία σε εκπροσώπους της μουσικής, της τηλεόρασης, του κινηματογράφου και μη κυβερνητικών οργανώσεων. Η κορυφαία τραγουδίστρια Αν-Μαρί αναδείχθηκε Μουσικός της Χρονιάς, ενώ η υποψήφια για Όσκαρ και πρωταγωνίστρια του Μπρόντγουεϊ, Σίνθια Ερίβο, τιμήθηκε ως Ερμηνεύτρια που άλλαξε το παιχνίδι.

Το βραβείο Δημιουργού απονεμήθηκε στην Αμίλια Ντιμόλτνεμπεργκ, δημοσιογράφο και παρουσιάστρια της viral διαδικτυακής σειράς Chicken Shop Date. Η Νίκολα Κόκλαν πρωταγωνίστρια της κωμωδίας Derry Girls του Channel 4 και η Πενελόπε Φίδερινγκτον από την επιτυχία του Netflix, Bridgerton, κέρδισαν το βραβείο Καλύτερης Ηθοποιού τηλεοπτικής σειράς.

Η ηθοποιός Κιμ Κατράλ τιμήθηκε με το βραβείο Ίνδαλμα της Οθόνης και η Ρίτα Όρα αναδείχθηκε Ψυχαγωγός της Χρονιάς. «Η βράβευση γυναικών που φέρνουν απίστευτες αλλαγές είναι ένα από τα καλύτερα σημεία του κορυφαίου Glamour στην Ευρώπη, οπότε είμαι ενθουσιασμένη για τις Γυναίκες της Χρονιάς» ανέφερε η Ντέμπορα Τζόσεφ, διευθύντρια σύνταξης του Glamour στην Ευρώπη. Το γυναικείο περιοδικό διοργανώνει όλο τον Νοέμβριο τελετές βράβευσης Γυναίκες της Χρονιάς σε όλο τον κόσμο.