Skip to main content

Το «Τέλος του Παιχνιδιού» με τον Δημήτρη Καταλειφό για 8 ακόμη παραστάσεις

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Μετά τις sold out παραστάσεις του στη Θεσσαλονίκη το «Τέλος του Παιχνιδιού» του Μπέκετ επιστρέφει στο Σύγχρονο Θέατρο από τις 12 Φεβρουαρίου και κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 21.15 για 10 μόνο παραστάσεις.

Τελευταίες οχτώ παραστάσεις έως τις 30 Ιανουαρίου για το «Τέλος του Παιχνιδιού» του Σάμουελ Μπέκετ, ένα από τα σημαντικότερα έργα της παγκόσμιας δραματουργίας, που παρουσιάστηκε με μεγάλη επιτυχία στο Σύγχρονο Θέατρο, με τον Δημήτρη Καταλειφό στον πρωταγωνιστικό ρόλο, σε σκηνοθεσία Γιώργου Σκεύα. Το εξαιρετικό καστ συμπληρώνουν οι ηθοποιοί Άρης Μπαλής, Βαγγελιώ Ανδρεαδάκη και Γιώργος Ζιόβας. Προμηθευτείτε έγκαιρα τα εισιτήριά σας.

Διαβάστε περισσότερα

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.