Skip to main content

«The Crown»: Ο Μπέρτι Κάρβελ θα εμφανιστεί ως Τόνι Μπλερ

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Ο Βρετανός ηθοποιός Μπέρτι Κάρβελ θα υποδυθεί τον πρώην πρωθυπουργό του Ηνωμένου Βασιλείου, Τόνι Μπλερ, στον πέμπτο κύκλο της σειράς «The Crown».

Η επιλογή του ηθοποιού αποκαλύπτεται σε δημοσίευμα της Daily Mail, στο οποίο σημειώνεται ότι ο Μπέρτι Κάρβελ έχει ενσαρκώσει γνωστές προσωπικότητες, από τον Νικ Κλεγκ -αναπληρωτή πρωθυπουργό του Ηνωμένου Βασιλείου,  έως τον μεγιστάνα των ΜΜΕ, Ρούπερτ Μέρντοχ.

Η ομάδα δημιουργικού της σειράς έχει ετοιμάσει προσχέδιο σεναρίου -γραμμένο από τον Πίτερ Μόργκαν- που εξερευνά τον θάνατο της Νταϊάνα σε τροχαίο στο Παρίσι τον Αύγουστο του 1997, τρεις μήνες αφότου ο Μπλερ εκλέχτηκε πρωθυπουργός, μετά από μια συντριπτική νίκη.

Ο Μόργκαν αποσαφήνισε ότι το επεισόδιο δεν θα δείχνει το δυστύχημα   και θα είναι αρκετά διαφορετικό από την ταινία του 2006, «The Queen» -σε σενάριο επίσης του Πίτερ Μόργκαν, στην οποία πρωταγωνίστησαν η Έλεν Μίρεν στον ρόλο της βασίλισσας Ελισάβετ Β΄ και ο Μάικλ Σιν ως Τόνι Μπλερ.

Στην ταινία, ο Μπλερ φαίνεται να βρίσκεται σε διαφωνία με το Παλάτι για τον τρόπο χειρισμού του θανάτου της πριγκίπισσας Νταϊάνα. «Δεν θέλουμε να ακολουθήσουμε τον ίδιο δρόμο με την ταινία» εκμυστηρεύτηκε στέλεχος της παραγωγής.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.