Skip to main content

Μελάσα: πώς να την αξιοποιήσετε στη μαγειρική σας

Η μελάσα είναι ιδανικό υποκατάστατο του μελιού για όσους ακολουθούν vegan διατροφή, είναι 100% φυσική γλυκαντική ουσία, είναι ιδανική για περιπτώσεις αναιμίας καθώς είναι πλούσια σε σίδηρο, έχει μέτριο γλυκαιμικό δείκτη (50), ενώ είναι ιδανική για τις αρθρώσεις, κάνει καλό στο νευρικό σύστημα με την περιεκτικότητα σε βιταμίνες Β, είναι αντιοξειδωτική και γενικότερα στο πλαίσιο μιας ισορροπημένης διατροφής μπορεί να παίξει το ρόλο της σε ένα πιο ισχυρό ανοσοποιητικό και καλύτερη υγεία.

Διαβάστε περισσότερα