Φρουτάλια, Άνδρος
Οι λάτρεις της ομελέτας σίγουρα την εκτιμούν, αφού είναι από τις πιο «γενναίες» εκδόσεις της που θα βρουν εκεί έξω. Είναι άκρως χορταστική, μπορείτε να την απολαύσετε ως πρωινό, αλλά σίγουρα θα σας «κρατήσει» και ως μεσημεριανό ή νησιώτικο brunch και ουσιαστικά πρόκειται για μια πλούσια ομελέτα με ντόπιο λουκάνικο, πατάτες σε ροδέλες, βολάκι ανδριώτικο ή μυζήθρα με κεφαλοτύρι, γάλα, αυγά και λίγο δυόσμο ή μαϊντανό. Μπορεί να τη βρείτε και με άλλα υλικά, όπως κρεμμύδια, αγκινάρες, κολοκύθια, αλλά αυτό που δεν της λείπει ποτέ είναι τα λουκάνικα. Τηγανίζεται, σερβίρεται και δεν ξεχνιέται ποτέ.