Μερικές μέρες, η αυξημένη κυκλοφορία των οχημάτων στην περιοχή του Χιούστον είναι εφιάλτης για τους οδηγούς. Άλλες ημέρες, από ό,τι φαίνεται, θυμίζει κάτι από… ζωολογικό κήπο.
Μια αγελάδα και ένας αλιγάτορας προκάλεσαν καθυστερήσεις στην κυκλοφορία την περασμένη Τετάρτη σε δρόμους της περιοχής του Χιούστον, σε δύο διαφορετικά περιστατικά.
Περίπου στις 8 π.μ., η αγελάδα εντοπίστηκε να κινείται κατά μήκος του Interstate 10 στο ανατολικό Χιούστον, σταματώντας την κίνηση. Στο σημείο έσπευσαν οι τοπικές αρχές, οι οποίες μετέφεραν την αγελάδα σε ένα κοντινό νεκροταφείο, όπου φορτώθηκε σε φορτηγό για να επανενωθεί με τους ιδιοκτήτες της. Η αγελάδα, η οποία δεν ήταν τραυματισμένη, είχε «αποδράσει» από ένα κοντινό αγρόκτημα.
Λίγες ώρες αργότερα, ένας αλιγάτορας προσέγγισε γέφυρα κοντά στο προάστιο του Χιούστον, Μπέιταουν. Τουλάχιστον μία λωρίδα κυκλοφορίας αποκλείστηκε καθώς αρκετοί αξιωματικοί, συμπεριλαμβανομένων μελών του Τμήματος Πάρκων και Άγριας Ζωής του Τέξας, έσπευσαν στο σημείο. Αφού ο αλιγάτορας πάλεψε και περιστράφηκε στο έδαφος, οι αξιωματικοί το κράτησαν με ένα σκοινί, δένοντας το στόμα του με ταινία.
Σύμφωνα με το KTRK-TV, ο αλιγάτορας τοποθετήθηκε στο πίσω μέρος ενός φορτηγού και μεταφέρθηκε σε ποτάμι της περιοχής, όπου απελευθερώθηκε.