Skip to main content

«Έρχεται θύελλα» προειδοποιεί η Στόρμι Ντάνιελς τον Ντόναλντ Τραμπ

Προειδοποίηση στον Ντόναλντ Τραμπ πως «έρχεται θύελλα» – κάνοντας λογοπαίγνιο με το μικρό της όνομα- απηύθυνε μέσω του τηλεοπτικού σόου «Saturday Night Live» η πρωταγωνίστρια αισθησιακών ταινιών Στόρμι Ντάνιελς, η οποία διατείνεται πως προ ετών είχε μία σύντομη ερωτική σχέση με τον Αμερικανό πρόεδρο.

Η Ντάνιελς συμμετείχε σε σκετς της εκπομπής, υποδυόμενη.. τον εαυτό της.

Στο σκετς, ο «Τραμπ» -ρόλος που ερμηνεύεται από τον Άλεκ Μπόλντουιν- ζητεί από τον δικηγόρο του Μάικλ Κόεν -στον ρόλο ο Μπεν Στίλερ- να τηλεφωνήσει στη Ντάνιελς, για να μπει ένα «τέλος» στη δικαστική διαμάχη τους.

Τελικά, ο «Τραμπ» συνομιλεί απευθείας με τη Ντάνιελς, ρωτώντας την τι επιθυμεί για να τελειώσουν όλα αυτά, με εκείνη να απαντά: «Μια παραίτηση».

Ο Τραμπ επιμένει: «Έλυσα το πρόβλημα της Βόρειας με τη Νότια Κορέα, γιατί να μην μπορώ να λύσω κι εμάς;».

Η Ντάνιελς, το πραγματικό όνομα της οποίας είναι Στέφανι Κλίφορντ, απαντά πως είναι πια πολύ αργά για κάτι τέτοιο και συνεχίζει: «Ξέρω ότι δεν πιστεύεις στην κλιματική αλλαγή, αλλά έρχεται θύελλα».

Η ηθοποιός αισθησιακών ταινιών υποστηρίζει ότι προεκλογικά έλαβε 130.000 δολάρια από τον Κόεν για να μην μιλήσει δημοσίως για τη φερόμενη σχέση της με τον Τραμπ, με τον Αμερικανό πρόεδρο να αρνείται ότι υπήρξε ποτέ οποιαδήποτε σχέση.

naftemporiki.gr με πληροφορίες από Reuters