Το καλοκαίρι με τις υψηλές του θερμοκρασίες προστάζει σούσι, τον πρωταγωνιστή της ιαπωνικής κουζίνας που είναι ένα δροσερό, γεμάτο φρεσκάδα πιάτο.
Κι αν σας ενδιαφέρει να δείτε τον τρόπο παρασκευής του, το Σάββατο 15 Ιουνίου η Τίνα Μαυροπούλου, συγγραφέας του βιβλίου «Σπιτικές ιαπωνικές συνταγές-itadakimasu» των εκδόσεων Φυλάτος και μαγείρισσα εδώ και 20 χρόνια της ιαπωνικής κουζίνας, θα πραγματοποιήσει ένα εργαστήριο παρασκευής σούσι, με τη συνοδεία παραδοσιακής ιαπωνικής μουσικής. Συγκεκριμένα, θα ετοιμάσει maki zushi, nigiri και uramaki τα οποία θα γευτείτε με τα απαραίτητα συνοδευτικά, ενώ ο Δημήτρης Ραπακούσιος θα παίζει τα έγχορδα samisen και shakuhachi.