Skip to main content

Χαλαρός κύκνος «παραλύει» το Χίθροου

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Αναστάτωση προκάλεσε στο αεροδρόμιο Χίθροου του Λονδίνου ένας κύκνος, ο οποίος εμφανίστηκε ως απρόσκλητος επισκέπτης, ανάμεσα σε αεροπλάνα που ετοιμάζονταν να απογειωθούν.

Ο χαλαρός κύκνος έκανε τη βόλτα του στην πίστα του αεροδρομίου και στη συνέχεια πήρε έναν… υπνάκο στον διάδρομο 27L, καθυστερώντας την αναχώρηση περισσότερων από 20 πτήσεων.

Εκατοντάδες επιβάτες περίμεναν μέσα στα αεροπλάνα, που είχαν σχηματίσει ουρά, ενώ  το πτηνό είχε βολευτεί στην πίστα, σαν να είναι το σπίτι του.

Τελικά, ο κύκνος απομακρύνθηκε από τον διάδρομο απογείωσης, με τους υπευθύνους του αεροδρομίου να τον μεταφέρουν σε άλλο, ασφαλέστερο σημείο.

 

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.