Skip to main content

Τα χρόνια πολλά των Ομπάμα στον αστέρα της ποπ Usher

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Το «happy birthday» από τον πρόεδρο των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα και την σύζυγό του Μισέλ άκουσε ο αστέρας της ποπ Usher την ημέρα των γενεθλίων του.

Ο τραγουδιστής, τραγουδοποιός και ηθοποιός Usher έκλεισε τα 37 του χρόνια περνώντας την ημέρα των γενεθλίων του, την περασμένη εβδομάδα, στην Ουάσιγκτον.

Ενώ ο Usher συμμετείχε σε γύρισμα εντός του Λευκού Οίκο, ο πρόεδρος και η πρώτη κυρία των ΗΠΑ εμφανίστηκαν ξαφνικά, μαζί με ένα… cupcake.

Ο 37χρονος αστέρας της ποπ έσβησε το κεράκι, αφού πρώτα έλαβε διαβεβαιώσεις ότι η σκηνή καταγράφεται.

Ο Usher είχε τραγουδήσει στην τελετή ορκωμοσίας του Ομπάμα, το 2009, με το πρόεδρο των ΗΠΑ να βρίσκει αυτόν τον τρόπο για να… ανταποδώσει το τραγούδι. 

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.