Skip to main content

Εδραιώνεται η παρουσία της Συστήματα Sunlight στη Χιλή

Την εδραίωση της παρουσίας της στη Χιλή ανακοίνωσε η Συστήματα Sunlight, του Ομίλου Olympia, μέσω της συνεργασίας της με την εταιρεία ζυθοποιίας και ποτοποιίας Compañía Cervecerías Unidas SA.

Η συμφωνία αφορά την προμήθεια 240 μπαταριών έλξης και επιτεύχθηκε μέσω της Jungheinrich Rentalift, έναν από τους μεγαλύτερους ομίλους στον τομέα της βιομηχανίας σε φορτηγά, περονοφόρα, συστήματα logistics κ.ά.

«Μέσα από τη συνεργασία αυτή, η Συστήματα Sunlight εδραιώνει ακόμα περισσότερο την παρουσία της στην απαιτητική και συνεχώς μεταβαλλόμενη αγορά της Χιλής, καθώς τα τελευταία πέντε χρόνια έχει προχωρήσει σε μια σειρά από συμφωνίες με μεγάλες εταιρείες της χώρας» τονίζεται στην ανακοίνωση.

Σημειώνεται ότι η Sunlight κατέχει την πρώτη θέση παγκοσμίως, στις μπαταρίες αντικατάστασης και συγκαταλέγεται στους κορυφαίους παραγωγείς βιομηχανικών μπαταριών έλξης για περονοφόρα.

Στο πλαίσιο αυτό, μπαταρίες της Sunlight από την παραγωγική μονάδα της Ξάνθης, «ταξιδεύουν» σε περισσότερες από 100 χώρες και εξοπλίζουν κάθε χρόνο περισσότερα από 80.000 περονοφόρα οχήματα.

naftemporiki.gr