Skip to main content

Η ΜΕΓΑ στις 20 πιο αξιοθαύμαστες εταιρείες της Ελλάδας, σύμφωνα με το Fortune

Μία θέση μέσα στις 20 πιο αξιοθαύμαστες εταιρείες της Ελλάδας (Most Admired Companies 2018), κατέκτησε η εταιρεία ΜΕΓΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ.

Στο πλαίσιο της έρευνας, που πραγματοποιήθηκε από το Fortune σε συνεργασία με την KPMG, περισσότερα από 1.700 στελέχη των μεγαλύτερων εταιρειών ψήφισαν και ανέδειξαν τις επιχειρήσεις εκείνες που ανταποκρίθηκαν στις προϋποθέσεις της έρευνας των Most Admired Companies, με την εταιρική υπευθυνότητα, καινοτομία, εξωστρέφεια και οικονομική υγεία να είναι μερικά από τα κριτήρια που πληρούν οι εταιρείες που ξεχώρισαν.

Όπως τονίζει η ΜΕΓΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ (η οποία παράγει: EveryDay, Babylino, Pom Pon, BabyCare, Sani κ.α.), σε ανακοίνωσή της, «πρόκειται για μια ιδιαίτερα σημαντική διάκριση για την εταιρεία, που αναγνωρίζει και επιβραβεύει την συνεισφορά της στην ελληνική επιχειρηματικότητα. Η βράβευση πραγματοποιήθηκε με γνώμονα τα εννέα κριτήρια του Fortune (Καινοτοµία, Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναµικού, Διαχείριση Εταιρικών Πόρων, Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη, Χαρακτηριστικά-Ποιότητα Διοίκησης, Οικονοµική Ευρωστία, Μακροπρόθεσµη Επενδυτική Αξία, Ποιότητα Προσφερόµενων Προϊόντων και Υπηρεσιών, Εξωστρέφεια/Ανταγωνιστικότητα). Το σχεδιασμό και την υλοποίηση της έρευνας επιμελήθηκε η KPMG βάσει αυστηρών προδιαγραφών που ορίζονται από το Αμερικάνικο Fortune».

Παράλληλα, παρουσιάζει σημαντικά οικονομικά στοιχεία που κατάφερε η εταιρεία το διάστημα 2010 – 2017 :

  • «Επενδύσεις 68 εκ. ευρώ σε υπερσύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό και εξελιγμένα συστήματα ποιοτικού ελέγχου
  • Αύξηση των εργαζομένων 98%
  • Αύξηση ρυθμού ανάπτυξης 138%
  • Εξαπλασιασμό των εξαγωγών με παρουσία σε 4 ηπείρους
  • Ιδιόκτητες εγκαταστάσεις έκτασης 63.000 τ.μ. στην Αθήνα».

Επιπλέον, για τη MEΓA, «η επιχειρηματικότητα και η εταιρική υπευθυνότητα συμβαδίζουν. Η εταιρεία αφήνει το δικό της αποτύπωμα στην κοινωνία, φροντίζοντας να βρίσκεται δίπλα σε όσους  έχουν ανάγκη, υλοποιώντας κοινωνικές δράσεις με συνέπεια και συστηματικότητα σε συνεργασία με σημαντικούς φορείς και Ιδρύματα πανελλαδικά».

«Η διάκριση στη λίστα “Fortune Most Admired Companies in Greece 2018” αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για τη ΜΕΓΑ, ενώ αντικατοπτρίζει τη συνεχή προσπάθεια για το Άριστο, τόσο στην παραγωγή ελληνικών καινοτόμων προϊόντων προσωπικής υγιεινής, όσο και στην επιχειρησιακή της λειτουργία», καταλήγει η εταιρεία.