Skip to main content

Pirelli: Εκδήλωση κυκλοφοριακής αγωγής για τα παιδιά των Παιδικών Χωριών SOS

Εκδήλωση κυκλοφοριακής αγωγής για τα παιδιά του Κέντρου Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας των Παιδικών Χωριών SOS διοργάνωσε στις 21 Σεπτεμβρίου η Pirelli, στο πλαίσιο του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής υπευθυνότητας.

Με μήνυμα «Είμαστε ο καλύτερος εαυτός μας όταν έχουμε τον έλεγχο», η εταιρεία ελαστικών πραγματοποίησε με επιτυχία τη σχετική εκδήλωση στο Δημοτικό Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής Κηφισιάς, με πλήθος κόσμου και παιδιών να δίνει το «παρών».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Pirelli ανακηρύχθηκε προσφάτως παγκόσμια ηγέτιδα της αυτοκινητοβιομηχανίας στον τομέα της βιωσιμότητας, ανάμεσα σε 2.000 εταιρίες από 60 επιχειρηματικούς κλάδους.

Με αφορμή την εκδήλωση, ο Γιώργος Τόκας, διευθύνων σύμβουλος της Pirelli, διαβεβαίωσε ότι «στόχος μας είναι με μία σειρά ενεργειών κυκλοφοριακής αγωγής, να δημιουργήσουμε υπεύθυνους πολίτες που μεγαλώνοντας θα γίνουν σωστοί και υπεύθυνοι οδηγοί».

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Γιαννουκάκος, οικονομικός διευθυντής στην Νοτιοανατολική Ευρώπη και CSR Director, επεσήμανε ότι  «επιθυμώντας να εκπαιδεύσουμε τους μικρούς μελλοντικούς οδηγούς στην ασφάλεια, την υπευθυνότητα και τον σεβασμό στον δρόμο, κάναμε πράξη το παγκόσμιο μήνυμα της Pirelli  “Είμαστε ο καλύτερος εαυτός μας όταν αισθανόμαστε ότι έχουμε τον έλεγχο”».

Τέλος, ο Γιώργος Πρωτόπαπας, γενικός διευθυντής των Παιδικών Χωριών SOS, εξαίροντας τη συνεισφορά της εταιρείας ελαστικών, υπογράμμισε ότι «για μία ακόμα χρονιά, η Pirelli βρίσκεται δίπλα μας, πράττοντας αυτό που γνωρίζει καλύτερα, την προσφορά».

naftemporiki.gr