Skip to main content

Η ΚΙΚΟ Milano στην Ελλάδα από το Fais Group

Το πρώτο κατάστημα ΚΙΝΟ Milano στην Ελλάδα λειτουργεί από τις αρχές Σεπτεμβρίου, στον 2ο όροφο του The Mall of Athens στο Μαρούσι επιβεβαιώνοντας τα σχέδια του ομίλου Fais για είσοδο στην αγορά καλλυντικών.

Η ΚΙΚΟ Milano, το νούμερο ένα brand καλλυντικών προϊόντων στην Ιταλία, αναπτύσσεται κυρίως με δικό της δίκτυο καταστημάτων που συνεχώς διευρύνεται. Στο τέλος του 2019 λειτουργούσαν περίπου 900 καταστήματα ΚΙΚΟ Milano στον κόσμο και ο κύκλος πωλήσεων του brand ξεπερνούσε τα 588 εκατ. ευρώ.

Ο Όμιλος Fais ανέλαβε το Master–franchising για Ελλάδα, Κύπρο, Βουλγαρία, Ρουμανία, με στόχο τη δημιουργία δικτύου περίπου 40 καταστημάτων για τα επόμενα χρόνια, στις παραπάνω χώρες.

Αναφορικά με την ΚΙΚΟ Milano, σημειώνεται ότι το brand ιδρύθηκε το 1997 από τον όμιλο Percassi στο Μιλάνο, την πρωτεύουσα της μόδας, της τέχνης και του design. Βασισμένο στην αξία του ”Made In Italy”, αλλά και στην υψηλή ποιότητα των προϊόντων, κατάφερε να πρωτοπορήσει και να θέσει νέους κανόνες στον χώρο των καλλυντικών. 

naftemporiki.gr