Skip to main content

Prodea: Αγορά δύο κτηρίων γραφείων έναντι 16,9 εκατ. ευρώ

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Την απόκτηση δύο κτηρίων γραφείων στην Αθήνα έναντι συνολικού τιμήματος 16,9 εκατ. ευρώ ανακοίνωσε η Prodea Investments. Συγκεκριμένα η εταιρεία απέκτησε ένα συγκρότημα γραφείων, συνολικής επιφάνειας 7.137,32 τ.μ., επί της οδού Εθνικής Αντιστάσεως 72 & Αγαμέμνονος στο Χαλάνδρι, και ένα κτήριο γραφείων και καταστημάτων, συνολικής επιφάνειας 1.829,12 τ.μ., επί της οδού Αμφιαράου 44-46, κοντά στο κέντρο της Αθήνας.

Διατηρητέο στο Χαλάνδρι

To συγκρότημα γραφείων στο Χαλάνδρι αποτελείται από ένα διατηρητέο κτήριο συνολικής επιφάνειας 943,97 τ.μ. το οποίο συνδέεται λειτουργικά με σύγχρονο κτήριο γραφείων συνολικής επιφάνειας 6.193,35 τ.μ., συνδυάζοντας αρμονικά επτά δεκαετίες αρχιτεκτονικής εξέλιξης και δύο ξεχωριστές περιόδους σχεδιασμού και αρχιτεκτονικής αισθητικής, έχοντας ως αποτέλεσμα σύγχρονα γραφεία με νεοκλασικά και μοντέρνα χαρακτηριστικά.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, πρόκειται για γραφειακούς χώρους υψηλών προδιαγραφών που ανακαινίστηκαν πλήρως το 2019 και μπορούν να λειτουργήσουν ενιαία αλλά και τμηματικά. Το συγκρότημα είναι εύκολα προσβάσιμο από κεντρικές αρτηρίες και μέσα μαζικής μεταφοράς και, επιπρόσθετα διαθέτει κήπο άνω των 2.000 τ.μ. ο οποίος μπορεί να καλύψει με ιδιαίτερα ξεχωριστό τρόπο τις ανάγκεςπροβολής και επικοινωνίας των χρηστών του ακινήτου.

Στο κέντρο της Αθήνας

Στο πλαίσιο της ίδιας συναλλαγής, η Prodea απέκτησε ένα κτήριο γραφείων με ισόγεια καταστήματα, συνολικής επιφάνειας 1.829,12 τ.μ. στο Δήμο Αθηναίων. Το ακίνητο έχει εύκολη πρόσβαση μέσω της οδού Λένορμαν, η οποία συνδέει την Εθνική Οδό Αθηνών Λαμίας με το κέντρο της Αθήνας, είναι ανακαινισμένο το 2010 και διαθέτει υπόλοιπο συντελεστή δόμησης προς εκμετάλλευση.
 

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.