Skip to main content

Στα 7,3 εκατ. ευρώ τα κέρδη της Groupama Ασφαλιστική

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Σε πορεία κερδοφορίας παρέμεινε και το 2016 η Groupama Ασφαλιστική, με τα ετήσια καθαρά κέρδη να διαμορφώνονται στα 7,3 εκατ. ευρώ.

Η παραγωγή ασφαλίστρων, μάλιστα, ανήλθε σε 135,57 εκατ. ευρώ, με την αύξηση 1,6% στον Κλάδο Ζωής να αντισταθμίζει τη μείωση 4,1% στον Κλάδο Ασφάλισης κατά Ζημιών.

Πιο αναλυτικά, ο κύκλος εργασιών του Κλάδου Ζωής διαμορφώθηκε στα 53,1 εκατ. ευρώ, καταγράφοντας άνοδο κατά 1,6% έναντι του 2015.

Στον Κλάδο Αυτοκινήτου, η εταιρεία κατάφερε να αυξήσει το μερίδιο αγοράς, καθώς στον κλάδο Αστικής Ευθύνης Αυτοκινήτων, ανήλθε στο 5,1% έναντι 4,9% το 2015, και στον κλάδο Χερσαίων Οχημάτων διαμορφώθηκε στο 5,5% έναντι 5,1% το προηγούμενο έτος.

Σε ό,τι αφορά τον Κλάδο Πυρός, τα εγγεγραμμένα ασφάλιστρα ανήλθαν σε 21,4 εκατ. ευρώ, παρουσιάζοντας μείωση κατά 7,4%. Η κάμψη αντανακλά τις συνθήκες πίεσης που παρατηρήθηκαν στην ασφαλιστική αγορά, όπου η μεταβολή της παραγωγής είναι επίσης μειωμένη κατά -2,8%.

naftemporiki.gr

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.