Skip to main content

Lidl Hellas: Εγκαίνια εξωτερικών ιατρείων του νοσοκομείου Παίδων Π. & Α. Κυριακού

Eγκαίνια και αγιασμό των εξωτερικών ιατρείων του νοσοκομείου Παίδων Π. & Α. Κυριακού, παρουσία εκπροσώπων του νοσοκομείου και της ΜΚΟ «Ανοιχτή Αγκαλιά», πραγματοποίησε η Lidl Hellas.

Πρόκειται για ένα έργο με σημαντικό αντίκτυπο στην κοινωνία και συγκεκριμένα στον καίριο τομέα της υγείας, που τα τελευταία χρόνια, λόγω των συνθηκών αντιμετωπίζει πολλές ελλείψεις και αδυναμίες.

Η συμβολή της Lidl Hellas, σύμφωνα με τη σχετική ενημέρωση, στη δημιουργία των εξωτερικών ιατρείων αποτέλεσε όραμα και στόχο, τον οποίο μέσω των Φίλων Κοινωνικής Ιατρικής & Παιδιατρικής «Ανοιχτή Αγκαλιά» κατάφερε να υλοποιήσει.

Συγκεκριμένα προσέφερε 120.000 ευρώ στην ΜΚΟ «Ανοιχτή Αγκαλιά», μέσω μιας ανταποδοτικής ενέργειας που πραγματοποίησε στα καταστήματά της από 16 Νοεμβρίου και μέχρι τέλη του προηγούμενου έτους.

Ο συνολικός προϋπολογισμός της παρέμβασης ανέρχεται περί τα 600.000 ευρώ, σε τριετή ορίζοντα. Στο πλαίσιο αυτό προβλέπεται επίσης, η κατασκευή φαρμακείου αλλά και πρόσθετων χώρων για τις ανάγκες των εξωτερικών ιατρείων του νοσοκομείου.