Skip to main content

Απορρίφθηκε η αγωγή της Γ. Αποστολόπουλος Α.Ε. για το Υγεία

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Το αίτημα προσωρινής διαταγής της Γ. Αποστολόπουλος Α.Ε. για την απαγόρευση κάθε μεταβολής στο ιδιοκτησιακό καθεστώς του νοσοκομείου Υγεία απέρριψε το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών.

Τις προηγούμενες ημέρες είχε προηγηθεί ένα «γαϊτανάκι» ανακοινώσεων μεταξύ των δύο πλευρών, με την Γ. Αποστολόπουλος Α.Ε. να αντιδράει στον αποκλεισμό της από τη διαδικασία πώλησης του Υγεία.

Μάλιστα, είχε στραφεί νομικά εναντίον των διοικήσεων του νοσοκομείου, της MIG και της Τράπεζας Πειραιώς, κάνοντας λόγο για μεθοδεύσεις, με στόχο την πώληση του Υγεία στον επενδυτικό όμιλο CVC Capital.

Σημειώνεται ότι ο Όμιλος Γ. Αποστολόπουλος είναι βασικός μέτοχος του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών.

naftemporiki.gr

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.