Skip to main content

Στις 15 Ιουνίου η γ.σ. της Nexans Ελλάς

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Στις 15 Ιουνίου θα διεξαχθεί η ετήσια τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της Nexans Ελλάς ΑΒΕ, με την ημερήσια ατζέντα να καθορίζεται ως εξής:

  • Υποβολή και ακρόαση της έκθεσης του Δ.Σ. και της έκθεσης του Ορκωτού Ελεγκτή επί της Ετήσιας Οικονομικής Έκθεσης της περιόδου 1.1. – 31.12.2016.
  • Έγκριση της Ετήσιας Οικονομικής Έκθεσης της περιόδου 1.1. – 31.12.2016 και της έκθεσης του Ορκωτού Ελεγκτή.
  • Απαλλαγή των μελών του Δ.Σ. και του Ορκωτού Ελεγκτή από κάθε ευθύνη αποζημίωσης επί της Ετήσιας Οικονομικής Έκθεσης και της εν γένει διοίκησης και διαχείρισης της περιόδου 1.1. – 31.12.2016.
  • Εκλογή Ορκωτών Ελεγκτών (τακτικού / αναπληρωματικού) για την χρήση από 1 Ιανουαρίου έως 31 Δεκεμβρίου 2017 και καθορισμός της αμοιβής αυτών.
  • Έγκριση καταβληθεισών αμοιβών και δαπανών και καθορισμός καταβλητέων αμοιβών και δαπανών των μελών του Δ.Σ.
  • Έγκριση, σύμφωνα με το άρθρο 23α Ν. 2190/1920, συμβάσεως που θα καταρτίσει η εταιρεία με συνδεδεμένη εταιρεία.
  • Επικύρωση της εκλογής από το  Διοικητικό Συμβούλιο ενός Συμβούλου σε αντικατάσταση ενός παραιτηθέντος Συμβούλου.
  • Εκλογή νέων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και της Επιτροπής Ελέγχου.

naftemporiki.gr

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.