Skip to main content

Οργανωτικές αλλαγές στην Ολυμπιακή Ζυθοποιία

Τη θέση του Vice President Challenger Markets Δυτικής Ευρώπης του Ομίλου Carlsberg, αλλά και του προέδρου της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας, αναλαμβάνει από σήμερα ο Αλέξανδρος Καραφυλλίδης.

Από τη νέα του θέση, ο κ. Καραφυλλίδης θα έχει υπό την επίβλεψή του 11 χώρες και συγκεκριμένα, τη Γερμανία, την Ιταλία καθώς και τις χώρες τις Νοτιοανατολικής Ευρώπης και τις χώρες της Βαλτικής.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Καραφυλλίδης αποτελεί ένα από τα πλέον καταξιωμένα στελέχη στην ελληνική αγορά, έχοντας μακρόχρονη επιτυχημένη πορεία στον κλάδο.

Ο ίδιος εντάχθηκε στο δυναμικό της πρώην Μύθος Ζυθοποιία το 2010. Το 2012, ανέλαβε τη θέση του Managing Director της Μύθος Ζυθοποιία, ενώ κατά τη θητεία του ολοκληρώθηκε με επιτυχία η συγχώνευση της δραστηριότητας της Μύθος Ζυθοποιία με την Ολυμπιακή Ζυθοποιία, μια από τις σημαντικότερες συμφωνίες που υλοποιήθηκαν στη χώρα μας τα τελευταία χρόνια.

Τον κ. Καραφυλλίδη θα διαδεχθεί στη θέση του Managing Director στην Ολυμπιακή Ζυθοποιία, ο Dejan Beko, ο οποίος θα αναλάβει τα νέα του καθήκοντα την 1η Ιουλίου 2017.

naftemporiki.gr