Skip to main content

Εξαγοράστηκε από την βελγική team.blue η ελληνική εταιρεία Enartia     

Εξαγοράστηκε από την team.blue η ελληνική εταιρεία Enartia στην οποία εντάσσονται ο domain provider Papaki και η Top.Host.
Οι συνιδρυτές της Enartia, Φραγκούλης Μαούνης, Δημήτρης Ανθουλάκης και Αγγέλα Ανθουλάκη δήλωσαν: «Στην Εnartia στόχος μας είναι να βοηθάμε τους οργανισμούς και τους απλούς χρήστες να επιτύχουν τους ψηφιακούς τους στόχους. Τους προσφέρουμε ψηφιακή ενδυνάμωση. Με την ένταξή μας σε έναν ηγετικό όμιλο όπως αυτόν της team.blue, θα μπορέσουμε να πάμε το όραμά μας ένα βήμα πιο πέρα. Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι γι’ αυτή την ευκαιρία που δίνεται στους πελάτες και τους εργαζόμενούς μας».

Από την πλευρά του ο CEO της team.blue Γιόνας Ντένενς δήλωσε επίσης ενθουσιασμένος για το «success story που ξεκινούμε στην Ελλάδα μαζί με την Enartia. Κατά τη διαδικασία της συμφωνίας, ήταν ξεκάθαρο ότι η Enartia μοιράζεται το ίδιο πάθος για customer success και τοπική εξυπηρέτηση. Είναι πράγματι οι digital enablers της Ελλάδας και γι’ αυτό ταίριαζαν απόλυτα στο όραμα της team.blue».
Η βελγική εταιρεία αποτελεί ηγετικό digital enabler για εταιρείες και επιχειρηματίες, αποτελείται από τουλάχιστον 1.500 ανθρώπους και εξυπηρετεί στην Ευρώπη περισσότερους από 2 εκατ. πελάτες.

Όπως ανακοινώθηκε, η εξαγορά δε θα φέρει καμία αλλαγή στη διοίκηση και το προσωπικό της Enartia.  Τα τελευταία δύο χρόνια πάνω από τα μισά domain names στην Ελλάδα κατοχυρώθηκαν μέσα από τις ηλεκτρονικές πλατφόρμες της Enartia, η οποία έχει βραβευτεί επανειλημμένως για την ποιότητα των υπηρεσιών της. Η εταιρεία ξεκίνησε το 2004 με την ίδρυση του Papaki και ένα χρόνο μετά ιδρυσε και τηνη Top.Host. Σήμερα η εταιρεία παρέχει πλήρεις υπηρεσίες διαδικτύου όπως  κατοχύρωση Domain Names, Hosting, Managed WordPress Hosting, Dedicated Servers, VPS Hosting, πιστοποιητικά SSL και eShop.  

Πηγή: ΑΜΠΕ