Skip to main content

Nέο έργο της Intrasoft στο Κουβέιτ

Νέο συμβόλαιο με το υπουργείο Οικονομικών του Κουβέιτ σύναψε η Intrasoft International, αναλαμβάνοντας την υλοποίηση του Πληροφοριακού Συστήματος  Διαχείρισης Οφειλών και Πληρωμών και την ανάπτυξη του Κεντρικού Συστήματος Είσπραξης Δημοσίων Εσόδων του υπουργείου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας, το συμβόλαιο, χρονικής διάρκειας δύο ετών, καταδεικνύει την εκτεταμένη εμπειρία της εταιρείας στον τομέα της διαχείρισης εσόδων, καθώς και τη θέση της ως κορυφαίου προμηθευτή ολοκληρωμένων συστημάτων παροχής υπηρεσιών υψηλής ποιότητας σε κρατικό επίπεδο.

Η υλοποίηση του έργου θα πραγματοποιηθεί  σε στενή συνεργασία με την Counselor’s Consulting Company Kuwait και την KPMG.

Ο Αλέξανδρος Μάνος, διευθύνων σύμβουλος της Intrasoft International, δήλωσε τα εξής «Η επιλογή της INTRASOFT International για το συγκεκριμένο έργο επιβεβαιώνει την εξέχουσα θέση που έχουμε στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες διαχείρισης και συλλογής δημοσίων εσόδων και τις δυνατότητες της ICARUS (Intrasoft Collections and Revenue Solution), της ολοκληρωμένης λύσης που έχουμε αναπτύξει ειδικά για την είσπραξη εσόδων».

naftemporiki.gr