Skip to main content

Δύο διακρίσεις για την British American Tobacco

Δύο σημαντικές διακρίσεις απέσπασε η British American Tobacco (BAT), στους τομείς του Ανθρώπινου Δυναμικού και των Πωλήσεων, στο πλαίσιο των βραβείων «Best Workplaces 2016» και «Sales Excellence Awards».

Συγκεκριμένα, βραβεύτηκε ως ένα από τα καλύτερα περιβάλλοντα εργασίας στην Ελλάδα, μεταξύ των επιχειρήσεων που απασχολούν από 50 έως 250 εργαζόμενους, σημειώνοντας την όγδοη διάκριση της εταιρείας τα τελευταία χρόνια.

Σύμφωνα με την BAT, αυτή η διάκριση αναδεικνύει τη συνέπεια των πολιτικών της για την εξέλιξη, την επαγγελματική ανάπτυξη και την επιβράβευση του ανθρώπινου δυναμικού της, και αντανακλά τη διαρκή δέσμευση να επενδύει στους ανθρώπους της. Σημειώνεται ότι τα τελευταία δύο χρόνια, η ΒΑΤ έχει προχωρήσει σε 40 νέες προσλήψεις και έχει προσφέρει πάνω από 4,5 εκατομμύρια ευρώ σε μπόνους και παροχές.

Εκτός του περιβάλλοντος εργασίας, η ΒΑΤ διακρίθηκε και για την υλοποίηση πρωτοποριακών εμπορικών προγραμμάτων, λαμβάνοντας χρυσό βραβείο στην κατηγορία «Προωθητική Ενέργεια σε τελικό σημείο Πώλησης».

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της British American Tobacco Hellas, Gianpiero Pazzanese ανέφερε τα εξής: «Είναι σημαντικό ότι οι διακρίσεις που λάβαμε σε δύο αναγνωρισμένους από την αγορά θεσμούς, αφορούν κρίσιμους τομείς για κάθε επιχείρηση: το Ανθρώπινο Δυναμικό και τις Πωλήσεις. Οι δύο αυτές διακρίσεις επιβεβαιώνουν τις προσπάθειές μας και τη δέσμευση μας να συνεχίσουμε να επενδύουμε, δίνοντας αξία στον τομέα της απασχόλησης στην Ελλάδα και στηρίζοντας χιλιάδες λιανεμπόρους σε όλη την χώρα».