Skip to main content

Ο Θεόδωρος Καλαντώνης αναλαμβάνει πρόεδρος της Eurobank FPS

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Η Eurobank Ergasias Υπηρεσιών και Συμμετοχών ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι, σε συνέχεια της από 19.12.2019 ανακοίνωσής της σχετικά με τη συμφωνία με την doValue για τις συναλλαγές Europe και Cairo, ο Θεόδωρος Καλαντώνης, Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος και Εκτελεστικό Μέλος των Διοικητικών Συμβουλίων (Δ.Σ.) της εταιρείας και της θυγατρικής της εταιρείας Τράπεζα Eurobank, υπέβαλε την παραίτησή του από τις ανωτέρω θέσεις, με ισχύ από την 3η Απριλίου 2020.

Στο πλαίσιο της συμφωνίας με την doValue, o Θεόδωρος Καλαντώνης αναλαμβάνει τη θέση του Εκτελεστικού Προέδρου του Δ.Σ. της θυγατρικής της Τράπεζας, Eurobank FPS.

naftemporiki.gr

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.