Skip to main content

ΗΡΑΚΛΗΣ: Δωρίζει ειδικής κατασκευής ISOBOX στο Κέντρο Υγείας Κύμης

Ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ, με ευθύνη και σεβασμό στις τοπικές κοινωνίες όπου δραστηριοποιείται και με απόλυτη προτεραιότητα την προστασία της δημόσιας υγείας, προχωρά σε δωρεά ISOBOX ειδικής κατασκευής στο Γενικό Νοσοκομείο – Κέντρο Υγείας Κύμης. 

Το νέο και ειδικά διαμορφωμένο κοντέινερ που παραδόθηκε σήμερα, σκοπεύει τόσο στην ενίσχυση της ασφάλειας όσο και την ετοιμότητα του νοσοκομείου για τη διαχείριση και αντιμετώπιση πιθανών κρουσμάτων από τον ιό COVID-19. Η μονάδα αυτή θα τοποθετηθεί στον εξωτερικό χώρο και προορίζεται για την υποδοχή και τον έλεγχο των ασθενών που πιθανόν νοσούν  από τον κορονοϊό, με στόχο την άμεση εξυπηρέτησή τους καθώς και την ενίσχυση της ασφάλειας του Νοσοκομείου μέσω της αποφυγής του συγχρωτισμού με άλλους ασθενείς.

Η Αν. Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου – Κέντρου Υγείας Κύμης, κα Βασιλική Αγγελοπούλου, ευχαρίστησε τον Όμιλο ΗΡΑΚΛΗΣ, για την προσφορά του, προκειμένου να εφαρμοστούν οι οδηγίες του ΕΟΔΥ, αναφορικά με την μείωση της διασποράς του ιού και την προστασία των ασθενών και των εργαζομένων. Από την πλευρά του ο Βασίλης Καμπάνης, Διευθυντής του Εργοστασίου της ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ στο Μηλάκι, σχολίασε ότι σε αυτή τη δύσκολη για όλους μας συγκυρία, η προστασία της υγείας των εργαζομένων του ομόλου αλλά και των συνεργατών, των συμπολιτών και των οικογενειών τους αποτελεί κορυφαία προτεραιότητα.

naftemporiki.gr