Skip to main content

ΣΟΛ Crowe: O Γιώργος Στεργίου νέος Διευθυντής Επιχειρηματικής Ανάπτυξης

Η ΣΟΛ Crowe, η μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία παροχής ελεγκτικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών, στο πλαίσιο της στρατηγικής της ανάπτυξης για την ενίσχυση της θέσης της στην Ελλάδα προχώρησε στην ένταξη του Γιώργου Στεργίου, στο ανθρώπινο δυναμικό της. Θα αναλάβει την ανάπτυξη των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων της εταιρείας.

Η ανακοίνωση της νέας στελέχωσης του δυναμικού της, έρχεται σε συνέχεια της ανακοίνωσης της αποκλειστικής εκπροσώπησης της Horwath HTL, τον παγκόσμιο ηγέτη στον κλάδο του τουρισμού, στην Ελλάδα.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της εταιρείας, ο κ. Στεργίου έχει διατελέσει στέλεχος στην Thomson Reuters για 13 έτη, αναλαμβάνοντας σειρά υψηλόβαθμων θέσεων με παγκόσμια εμβέλεια, όπως αυτή του Επικεφαλής Νέων Πελατών για την Ευρώπη, του Γενικού Διευθυντή για τη Νοτιοανατολική Ευρώπη, καθώς και του Αντιπροέδρου Στρατηγικής & Επιχειρηματικής Ανάπτυξης για τις περιοχές της Μέσης Ανατολής, Αφρικής, Ρωσίας και Τουρκίας. Παράλληλα είναι ιδρυτικός μέτοχος της CNL Capital από το 2014 κι έχει διατελέσει μέλος της επενδυτικής της επιτροπής μέχρι το 2018.

Ο κ. Στεργίου διαθέτει 15 και πλέον έτη εμπειρίας, σε διοικητικές θέσεις πολυεθνικού βεληνεκούς στον κλάδο των Υπηρεσιών και της Τεχνολογίας, ενώ διαθέτει υψηλή τεχνογνωσία στους τομείς της επιχειρηματικής ανάπτυξης, των εξαγορών και των συγχωνεύσεων. Επιπρόσθετα, είναι σύμβουλος και angel investor σε νεοφυείς επιχειρήσεις (start-ups) στον τομέα του FinTech με κυριότερη την συμμετοχή του στην Echofin.

«Στην Ελλάδα, υπάρχουν εταιρείες που συνεχίζουν και μεσουρανούν παρά την παρατεταμένη ύφεση. Και η ΣΟΛ Crowe είναι ένα τέτοιο παράδειγμα. Χαίρομαι, που από τη θέση ευθύνης μου, θα έχω την ευκαιρία να αναδείξω τη χαρακτηριστική ηγεσία που επιδεικνύει μια από τις κορυφαίες ελληνικές εταιρείες Ελεγκτικών και Συμβουλευτικών υπηρεσιών στη χώρα, και που θα συνεισφέρω με τις γνώσεις μου στην περαιτέρω ανάπτυξή της.», σημείωσε ο κ. Στεργίου.

Από την πλευρά του ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΣΟΛ Crowe, Παναγιώτης Αλαμάνος, ανέφερε: «Καλωσορίζουμε στην οικογένεια της ΣΟΛ Crowe τον κ. Στεργίου. Πρόκειται για ένα στέλεχος με πολυετή εμπειρία καθώς και με εξαιρετική κατανόηση και αντίληψη της ελληνικής και όχι μόνο αγοράς, που έρχεται να ενισχύσει τόσο την εξωστρέφεια όσο και την εσωτερική μας δομή. Είμαι βέβαιος ότι η άριστη συνεργασία μας θα εξελιχθεί παράλληλα με το φιλόδοξο πλάνο της στρατηγικής μας ανάπτυξης.»