Skip to main content

Στη 2η θέση του Managing Partners’ Forum η Grant Thornton Ελλάδας

Τη δεύτερη θέση, στην κατηγορία «Best Managed Workplace» κατέλαβε η Grant Thornton Ελλάδας, κατά τη διάρκεια του 14ου Managing Partners’ Forum, το οποίο διοργανώθηκε στο Λονδίνο, την Τετάρτη, 10 Μαρτίου.

Σε δηλώσεις του, ο Βασίλης Καζάς, διευθύνων σύμβουλος της Grant Thornton στην Ελλάδα, επισήμανε τα εξής: «Είμαι ιδιαίτερα περήφανος για την ανάδειξη της Grant Thornton στη δεύτερη θέση στην κατηγορία “Best managed workplace”. Η διάκριση αυτή πιστοποιεί την εξαιρετική πορεία της εταιρείας μας, μέσα στη δύσκολη περίοδο της οικονομικής κρίσης, αλλά και τη δέσμευσή μας να  επενδύουμε στην ανάπτυξη των ανθρώπων μας. Η Grant Thornton, από την αρχή της κρίσης στην Ελλάδα, επέλεξε να πάει αντίθετα στο ρεύμα. Δεν περικόψαμε δαπάνες, δεν απολύσαμε προσωπικό».

«Επενδύσαμε σε νέα προϊόντα και υπηρεσίες και κυρίως σε ανθρώπους και με τον τρόπο αυτό αποδείξαμε στην πράξη την ακράδαντη πίστη μας, ότι οι άνθρωποι κάνουν τη διαφορά. Το βραβείο αυτό δικαιώνει τις επιλογές μας. Ευχαριστώ όλο το προσωπικό της Grant Thornton στην Ελλάδα για την αφοσίωση, τη δέσμευση και τον ενθουσιασμό που επιδεικνύουν καθημερινά, αποτελώντας κινητήριο δύναμη για τη βιωσιμότητα της εταιρείας μας» πρόσθεσε ο κ. Καζάς

Σύμφωνα με την απόφαση της κριτικής επιτροπής, «η Grant Thornton Ελλάδας είχε μια εξαιρετική ανάπτυξη εν μέσω οικονομικής κρίσης. Παρά το δύσκολο περιβάλλον στο οποίο δραστηριοποιείται η εταιρεία, τα στελέχη της κατάφεραν να αναδείξουν πρωτοβουλίες ιδιαίτερα καινοτόμες, όπως για παράδειγμα το πρόγραμμα των counselors (σύμβουλοι καθοδήγησης), το θεσμό των upward appraisals (αξιολογήσεις από τα κατώτερα προς τα ανώτερα επίπεδα) και το σύστημα επιβράβευσης απόδοσης εργαζομένων. Είναι σαφές πως η διοίκηση έχει υποστηρίξει πλήρως αυτές τις πρωτοβουλίες και η υποψηφιότητα της εταιρείας αναδεικνύει την αποτελεσματικότητα όλων των παραπάνω πρακτικών που συνέβαλαν στην εντυπωσιακή ανάπτυξη της εταιρείας».