Skip to main content

Αegean: Στους 10 πιο ελκυστικούς εργοδότες στην Ελλάδα για το 2024

Σύμφωνα με την έρευνα Employer Brand

Στους 10 πιο ελκυστικούς εργοδότες στην Ελλάδα για το 2024 εξακολουθεί να βρίσκεται η Aegean, παρέχοντας ευκαιρίες απασχόλησης και διαρκούς επαγγελματικής εξέλιξης στις αερομεταφορές, έναν από τους πλέον δυναμικούς κλάδους στην Ελλάδα και παγκοσμίως.

Σύμφωνα με τη Randstad και την έρευνα «Employer Brand» που διεξάγει, η Aegean βρίσκεται και φέτος ανάμεσα στους 10 πιο ελκυστικούς εργοδότες στην Ελλάδα για το 2024, κατακτώντας την 3η θέση (για 2η συνεχόμενη χρονιά).

Παράλληλα, σημειώνει και τις καλύτερες επιδόσεις στον κλάδο των «ταξιδιών και του τουρισμού», αποδεικνύοντας την προσήλωσή της στη στρατηγική που έχει χαράξει από την πρώτη ημέρα που ξεκίνησε το ταξίδι της, το 1999, θέτοντας στο επίκεντρο της δραστηριότητάς της, τους ανθρώπους της.

Η Έρευνα Randstad Employer Brand (REBR) αποτελεί μια από τις πλέον αξιόπιστες  ανεξάρτητες έρευνες για την «εικόνα του εργοδότη» παγκοσμίως και μελετά την ελκυστικότητα των μεγαλύτερων εταιρειών, έτσι όπως γίνεται αντιληπτή από το ευρύ κοινό, καθώς και τα κριτήρια προτίμησης των δυνητικών υποψηφίων σε έναν νέο εργοδότη.

Σύμφωνα με την έρευνα βασικές προτεραιότητες για τους εργαζόμενους σήμερα, είναι το ελκυστικό πακέτο αποδοχών και παροχών καθώς και το ευχάριστο εργασιακό περιβάλλον, ενώ σημαντική άνοδο στις προτεραιότητες των εργαζομένων καταγράφει και η ανάδειξη της ισότητας στο χώρο εργασίας. Πεδία στα οποία η Aegean διαθέτει εδραιωμένη εταιρική κουλτούρα, πολιτικές και παράδοση για περισσότερα από 25 χρόνια.