Skip to main content

Synergy: Πλήρης αποκατάσταση μετά την επιτυχή διαχείριση των ζημιών των πυρκαγιών σε αποθήκη

ΒΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟΥ ΙΣΜΗΝΗ/INTIME (ΦΩΤ. ΑΡΧΕΙΟΥ)

Όπως επισημαίνεται η διαχείριση της πυρκαγιάς έγινε με υποδειγματικό τρόπο

Την πλήρη αποκατάσταση των ζημιών από τις καταστροφικές πυρκαγιές που έπληξαν την περιοχή του Ασπρόπυργου και την εταιρία παροχής υπηρεσιών Logistics SYNERGY ΑΕ τον Αύγουστο του 2023, τονίζουν με ευχαριστήριο σημείωμά τους προς όλους τους εμπλεκόμενους ο Διευθύνων Σύμβουλος και το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας.

Σύμφωνα με τον απολογισμό οι πυρκαγιές είχαν ως συνέπεια την ολική καταστροφή του κτιρίου και των αποθηκευμένων εμπορευμάτων πελατών της στην Θέση Δύο Πεύκα, ζημιά συνολικού ύψους 12.000.000 ευρώ.

Ωστόσο, όπως επισημαίνεται η διαχείριση της πυρκαγιάς έγινε με υποδειγματικό τρόπο και με την άψογη συνεργασία όλων των εμπλεκόμενων φορέων και για το λόγο αυτό, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος επιθυμεί να ευχαριστήσει όλους όσους συνεργάστηκαν με υπευθυνότητα, ταχύτητα και αποτελεσματικότητα, στη διαχείριση της έκτακτης κατάστασης, και την διαφύλαξη της επιχειρηματικής συνέχειας της εταιρείας, και παράλληλα μη διαταράσσοντας την ομαλή λειτουργία των πελατών.

Συγκεκριμένα o Πρόεδρος και το ΔΣ της SYNERGY ευχαριστεί τις ασφαλιστικές εταιρίες GENERALIHELLAS (Ηγέτιδα εταιρεία του ασφαλιστικού προγράμματος), ERGOHELLAS, INTERASCO ΑΕΓΑ, καθώς και την εταιρία μεσιτών ασφάλισης ΚΑΠΟΥΑΝΟ ΑΕ για την άρτια κατάρτιση του ασφαλιστικού μας προγράμματος, επιβεβαιώνοντας για μια ακόμα φορά τον επαγγελματισμό και την γνώση τους στην διαχείριση ασφαλιστικών κινδύνων.

Επίσης ευχαριστεί την εταιρία VICEVERSA, κ.κ. Νίκο Καραθανάση και Ίναχο Παππά, που ανέλαβαν την διαχείριση της ζημιάς από την πρώτη μέρα μέχρι και τον τελικό διακανονισμό.

Σύμφωνα με τη διοίκηση της Synergy, ο χρόνος που μεσολάβησε από την ημερομηνία της πυρκαγιάς μέχρι τον τελικό διακανονισμό (4 μήνες) απέδειξε έμπρακτα την συμβολή των ασφαλιστικών εταιριών στη σωστή και πλήρη ασφάλιση κεφαλαίων και φυσικά στην απρόσκοπτη συνέχεια της λειτουργίας της εταιρίας. Με τον τρόπο αυτό αναδείχθηκε η σημασία της συνεργασίας για το συντονισμό των διαθέσιμων πόρων και την εφαρμογή της κατάλληλης στρατηγικής διαχείρισης της καταστροφής. Η Synergy διαβεβαιώνει ότι παραμένει πιστή στο όραμά της, αλλά και στην ομάδα των συνεργατών της και θα συνεχίσει την απρόσκοπτη λειτουργία της με μεγαλύτερο σθένος και δυναμική.