Skip to main content

KRAFT Paints: Σημαντική αύξηση τζίρου το 2023

Πληθώρα νέων θέσεων εργασίας και περισσότεροι από 200 νέοι εταιρικοί πελάτες στο χαρτοφυλάκιο

Tις βάσεις για την κατάκτηση υψηλότερων επιχειρηματικών στόχων έβαλε η KRAFT Paints, μέλος του Ομίλου DRUCKFARBEN, μετά και την άνοδο των οικονομικών της μεγεθών το 2023.

Σύμφωνα με τον Γενικό Διευθυντή της εταιρείας, Νίκο Βλαχάκη «η αύξηση στα έσοδα από τις πωλήσεις διαμορφώθηκε στο 14% σε σχέση με το προηγούμενο έτος, με τον Μάιο του 2023 να καταγράφεται υψηλό ιστορικό πωλήσεων.

Παράλληλα, δημιουργήθηκαν πληθώρα νέων θέσεων εργασίας, προστέθηκαν περισσότεροι από 200 νέοι εταιρικοί πελάτες στο χαρτοφυλάκιο της εταιρείας και ενισχύθηκαν οι στρατηγικές συνεργασίες. Σημειωτέων, η θετική πορεία της KRAFT Paints εναρμονίζεται πλήρως με αυτή που ακολουθεί ο Όμιλος DRUCKFARBEN, ο οποίος παρουσίασε το 2023 αυξημένα έσοδα σε σχέση με το 2022, από 79 εκατ. ευρώ σε περίπου 85 εκατ. ευρώ, μία αύξηση δηλαδή της τάξης του 6%».

Η εταιρεία εστιάζει στην κάλυψη των αναγκών κατασκευής, επισκευής και ανακαίνισης. Στο πλαίσιο αυτό το 2023 ενίσχυσε το προϊοντικό της χαρτοφυλάκιο, με νέες κατηγορίες και καινοτόμα προϊόντα, δίνοντας έμφαση στην ολοένα και αυξανόμενη διείσδυση των Πιστοποιημένων Δομικών Συστημάτων Ενεργειακής Αναβάθμισης BIOCLIMA στην εγχώρια αγορά, που στόχο έχουν την κάλυψη αναγκών για θερμομόνωση και ενεργειακή αναβάθμιση.

Η εταιρεία διαθέτει 2 σύγχρονες παραγωγικές μονάδες, στην Ελλάδα και τη Ρουμανία και θυγατρικές εταιρείες σε Βουλγαρία και Σερβία, εξυπηρετώντας τις ανάγκες της εγχώριας αγοράς και της Νοτιοανατολικής Ευρώπης. Όπως τονίζει η διοίκηση της εταιρείας αυτό αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους στρατηγικούς πυλώνες ανάπτυξης, καθώς ενισχύει την παρουσία της KRAFT Paints στη συγκεκριμένη γεωγραφική περιοχή πολλαπλασιαστικά.