Skip to main content

Το Ταμπλό του Χρηματιστηρίου: Τα 28 ευρώ της Motor Oil και τα ρεκόρ σε Κρι – Κρι & Ideal

(EUROKINISSI)

Στα ενδότερα της αγοράς με 4 ειδήσεις.

Ρεκόρ για Motor: Στα 28 ευρώ, για πρώτη φορά στη χρηματιστηριακή της ιστορία, βρίσκεται η μετοχή της Motor Oil, η οποία πλέον διαθέτει κεφαλαιοποίηση άνω των 3,1 δισ. ευρώ. Αγγίζει το +18% η μεταβολή του 2024, με την εισηγμένη, παρ’ όλα αυτά, να εξακολουθεί να διαθέτει μονοψήφιο δείκτη P/E.

Νέα υψηλά: Νέο ιστορικό υψηλό εμφάνισε χθες η μετοχή της Κρι – Κρι, η οποία αναρριχήθηκε στα 10,25 ευρώ, φέρνοντας τη χρηματιστηριακή αξία της εταιρείας στα πρόθυρα των 340 εκατ. ευρώ. Στο +7% ανέρχεται πλέον η συνολική άνοδος από τις αρχές του έτους.

Υψηλός όγκος: Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την έκδοση του ομολόγου των 130 εκατ. ευρώ από την Intralot, με τη δημόσια προσφορά να ξεκινά αύριο το πρωί. Το ενδιαφέρον αναμένεται υψηλό, ενώ χθες μέσω χρηματιστηρίου διακινήθηκαν 3,228 εκατ. τεμάχια, με τον ημερήσιο συναλλαγματικό τζίρο να ξεπερνά τον φετινό μέσο όρο κατά 165%.

Στα 320 εκατ. ευρώ: Σε ιστορικά υψηλά «φιγουράρει» από χθες η μετοχή της Ideal Holdings, η οποία βρίσκεται στα 6,69 ευρώ. Η κεφαλαιοποίηση της εισηγμένης υπερβαίνει τα 320 εκατ. ευρώ. Υπενθυμίζεται ότι η διοίκηση θα ανακοινώσει τα οικονομικά μεγέθη του 2023 στις 28 Φεβρουαρίου.

(Τα παραπάνω αποτελούν προϊόν δημοσιογραφικής έρευνας και δεν συνιστούν προτροπή για αγορά, πώληση ή διακράτηση οποιασδήποτε μετοχής)