Skip to main content

Novibet: Υψηλοί ρυθμοί ανάπτυξης το 2023

novibet.gr

Εκτίμηση για πιο δυναμικό 2024

Διακρίσεις, διεθνής επέκταση και υψηλοί ρυθμοί ανάπτυξης είναι ο απολογισμός της Novibet για το 2023. Η εταιρεία δραστηριοποιείται από το 2010 στον τομέα παροχής υπηρεσιών διαδικτυακής ψυχαγωγίας και διαθέτει παρουσία σε 10 χώρες (Ελλάδα, Κύπρος, Βραζιλία, Ιρλανδία, Ιταλία, Μεξικό, Χιλή, Εκουαδόρ, Καναδά, Νέα Ζηλανδία), καθώς και 4 tech hubs σε Ελλάδα και Μάλτα, Βραζιλία, Μεξικό.

Σύμφωνα με τη Novibet, το 2023 αποτέλεσε χρονιά ορόσημο. Επετεύχθη ο διπλασιασμός του ανθρωπίνου δυναμικού τα τελευταία δύο χρόνια, η διεύρυνση της βάσης και η παράλληλη επέκταση του οργανισμού σε έξι νέες αγορές του εξωτερικού, παράγοντες που συνδιαμορφώνουν ένα περιβάλλον ανάπτυξης το οποίο προδιαγράφει ένα ακόμη πιο δυναμικό 2024 για το brand.

Επιχειρηματική δραστηριότητα

Αναλυτικά, η εταιρεία κατέγραψε αύξηση κατά 44% στα έσοδα (GGR) σε όλες τις χώρες δραστηριοποίησης σε σύγκριση με το 2022. Επίσης, αύξηση κατά 525% εγγραφών νέων χρηστών και αύξηση κατά 124% στους ενεργούς χρήστες σε σύγκριση με το 2022.

Όσον αφορά το ανθρώπινο δυναμικό της, προχώρησε σε 483 νέες προσλήψεις, που αντιστοιχούν σε 100+ ανοικτές θέσεις εργασίας κάθε μήνα.

Εντός του 2023 η Novibet υλοποίησε ένα διευρυμένο πρόγραμμα χορηγικών συνεργασιών και έχει προχωρήσει στην πλήρη ανακατασκευή 13 αθλητικών εγκαταστάσεων σε όλη την Ελλάδα.