Skip to main content

Avgerinos Cosmetics: Νέα σειρά προϊόντων

Με φυτική γλυκερίνη, λευκή παιώνια και λευκό άργιλο

Τη γκάμα των προϊόντων της εμπλουτίζει η Avgerinos Cosmetics. Το ελληνικό vegan beauty brand λανσάρει νέα ολοκληρωμένη σειρά με 5 προϊόντα καθαρισμού και ενυδάτωσης σώματος. Σύμφωνα με την εταιρεία, τα προϊόντα της νέας σειράς διατίθενται σε συσκευασίες από ζαχαροκάλαμο βιολογικής βάσης, που είναι βιοδιασπώμενο και η διαδικασία παραγωγής του μειώνει τις εκπομπές άνθρακα. Οι συσκευασίες είναι φιλικές προς το περιβάλλον και ανακυκλώσιμες. Όλα τα προϊόντα είναι vegan και cruelty-free, πιστοποιημένα από την Peta και δεν περιέχουν γλουτένη.

Στα συστατικά της σειράς περιλαμβάνονται φυτική γλυκερίνη που βοηθά στη δέσμευση της φυσικής υγρασίας για εξαιρετική ενυδάτωση. Λευκή παιώνια που αναδεικνύει τη φυσική λάμψη και τη φρεσκάδα της επιδερμίδας και προσφέρει απαλυντική και καταπραϋντική δράση. Λευκός άργιλος που συμβάλλει στον βαθύ καθαρισμό, την απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων και παρέχει αντιφλογιστική δράση, ακόμα και σε ξηρές και ευαίσθητες επιδερμίδες.

H Avgerinos Cosmetics είναι μια οικογενειακή επιχείρηση, που ξεκίνησε το 1964 από την αγάπη ενός φαρμακοποιού στις ευεργετικές ιδιότητες της φύσης και τα οφέλη της αρωματοθεραπείας. Συνδυάζοντας τις φυσικές συνθέσεις με τις πιο πλούσιες υφές, τα προϊόντα Avgerinos Cosmetics αποτελούν μια συλλογή από ελληνικές προσεγμένες παραγωγές περιποίησης της επιδερμίδας και διαθέτουν Vegan συνθέσεις, με υψηλό ποσοστό φυσικότητας που αγγίζει έως και το 98%.

Να σημειωθεί ότι η Avgerinos Cosmetics έχει βραβευτεί με τέσσερα Vegan awards για προϊόντα από τη γυναικεία σειρά περιποίησης του brand.