Skip to main content

Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου: Πληρωμές και μέσω IRIS Payments

Ημερήσιο όριο συναλλαγών τα €500 και μηδενική προμήθεια

Διευρύνει τις δυνατότητες internet banking που διαθέτει στους πελάτες της η Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου, με την ενεργοποίηση της διατραπεζικής υπηρεσίας IRIS Payments. Η ενσωμάτωση της νέας υπηρεσίας εντάσσεται στο πλαίσιο του ψηφιακού εκσυγχρονισμού της Τράπεζας Ηπείρου και παρέχει στους πελάτες της τη δυνατότητα να πραγματοποιούν τις καθημερινές τους συναλλαγές με μεγαλύτερη ευκολία, ταχύτητα και ασφάλεια, έχοντας ημερήσιο όριο συναλλαγών τα €500 και μηδενική προμήθεια.

Επιπλέον, υπενθυμίζεται ότι η Τράπεζα Ηπείρου παρέχει παράλληλα την υπηρεσία instant payment για συναλλαγές άνω των €500 στην πιο ανταγωνιστική προμήθεια της αγοράς με €0,90 ανά συναλλαγή, ενώ παράλληλα δεν χρεώνει προμήθειες εισερχομένων εμβασμάτων.

Ο Ιωάννης Βουγιούκας, διευθύνων σύμβουλος της Συνεταιριστικής Τράπεζας Ηπείρου, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε η πρώτη μη συστημική τράπεζα στην Ελλάδα που προσφέρει τη διατραπεζική υπηρεσία IRIS Payments. Η Τράπεζα Ηπείρου προσφέρει όλες τις σύγχρονες ψηφιακές ευκολίες με ασφάλεια και στις πιο ανταγωνιστικές προμήθειες της αγοράς».

Η Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου ιδρύθηκε το 1978, υιοθετώντας το όραμα του ιδρυτή της, Ιωάννη Δούμα, να στηρίξει και να ενισχύσει την τοπική οικονομία και κοινωνία της ευρύτερης Περιφέρειας Ηπείρου. Σήμερα, συμπληρώνοντας πάνω από 40 χρόνια λειτουργίας είναι η Τράπεζα των 18.000 Ηπειρωτών, αλλά και των θεσμικών επενδυτών.

Με την συμμετοχή του ΤΕΑ-ΕΑΠΑΕ ως στρατηγικού επενδυτή στο μετοχικό κεφάλαιό της, η Τράπεζα, όπως τονίζει, βρίσκεται σε πλεονεκτικότερη θέση για να προχωρήσει την υλοποίηση του επιχειρηματικού της σχεδίου και του οράματός της για μια ισχυρή ελληνική Συνεταιριστική Τράπεζα. Το νέο συνεταιριστικό -επιχειρηματικό μοντέλο- πρότυπο που σχεδιάζει θα προσδώσει πολλαπλά οφέλη τόσο στην τοπική οικονομία και κοινωνία, όσο και στους εργαζομένους και τους μετόχους.