Skip to main content

Εθνική Ασφαλιστική: Σε εφαρμογή πλάνο 135 προσλήψεων

Αποκλειστικό ρεπορτάζ της Ναυτεμπορικής. Η εταιρεία ενισχύει το ανθρώπινο δυναμικό της.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της Ναυτεμπορικής η Εθνική Ασφαλιστική ανακοίνωσε σήμερα εκτεταμένο πλάνο 135 προσλήψεων, ως μέρος του ευρύτερου σχεδίου μετασχηματισμού και ανάπτυξης ανθρώπινου δυναμικού, και σε συνέχεια της προηγούμενης απόφασης διακοπής της συνεργασίας με τις εξωτερικές εταιρείες παροχής υπηρεσιών υποστήριξης εργασιών γραφείου ICAP και Action Line.

Σύμφωνα με το σχέδιο της εταιρείας, οι εργαζόμενοι των ICAP και ACTION LINE (πλην εκείνων του Call Center της εταιρείας) που επιθυμούν να προσληφθούν στην Εθνική Ασφαλιστική, με τους ευνοϊκούς πλέον όρους της σύμβασης εργασίας αορίστου χρόνου υπό την Επιχειρησιακή Συλλογική Σύμβαση και τον Κανονισμό Εργασίας της Εταιρείας, θα μπορούν να υποβάλλουν υποψηφιότητα και βάσει των λειτουργικών αναγκών, να ενταχθούν στο δυναμικό της εταιρείας από την 1/9/2023. Ειδικά για τους εργαζόμενους στο Call Center, η αντίστοιχη εξέλιξη αναμένεται στις αρχές του 2024.

Με την εξέλιξη αυτή η Εθνική Ασφαλιστική, ενισχύει το ανθρώπινο δυναμικό της, για τον απαραίτητο μετασχηματισμό και το φιλόδοξο σχέδιο βιώσιμης ανάπτυξης που έχει ανακοινώσει ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Robert Gauci.