Skip to main content

ΕΕΠ : Φιλοξενία επιχειρήσεων-μελών του στο περίπτερό της 87ης ΔΕΘ

 Σε περίπτωση που κάποια επιχείρηση δεν έχει τη δυνατότητα φυσικής παρουσίας, το Επιμελητήριο, θα έχει την δυνατότητα να αναλάβει την υποστήριξη της παρουσίασής της.

Στηρίζοντας έμπρακτα την επιχειρηματική δραστηριότητα των μελών του και στο πλαίσιο των ανταποδοτικών υπηρεσιών, το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Πειραιά έχει τη δυνατότητα να φιλοξενήσει στο περίπτερο που διαθέτει στην στην 87η Δ.Ε.Θ., επιχειρήσεις – μέλη του.

Τα  μέλη του Επιμελητηρίου θα μπορέσουν μέσω της συμμετοχής τους να προβάλουν την επιχείρησή τους, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους, να ενημερωθούν για καινοτόμες εφαρμογές και τεχνολογίες και πρωτίστως να πραγματοποιήσουν επιχειρηματικές συναντήσεις και να συνάψουν συνεργασίες, που θα συμβάλλουν στην ανάπτυξη της επιχείρησής τους και της περιοχής τους.

Σε περίπτωση που κάποια επιχείρηση δεν έχει τη δυνατότητα φυσικής παρουσίας, το Επιμελητήριο, όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση, θα έχει την δυνατότητα να αναλάβει την υποστήριξη της παρουσίασής της.

Οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις – μέλη του ΕΕΠ μπορούν να απευθύνονται στον θεματικό υπεύθυνο κ. Κωνσταντίνο Νικολάου, στο τηλ. 6932260140 & email : [email protected], καθώς επίσης και στο Επιμελητήριο τηλ. 2104126917 κα. Παναγοπούλου Αγγελική & email : [email protected].

Σημειώνεται ότι σε συνέχεια της σχετικής ενημέρωσης των μελών του Επιμελητηρίου, η εκδήλωση ενδιαφέροντος για την συμμετοχή τους στην έκθεση, θα πρέπει να υποβληθεί το συντομότερο δυνατό και κατά προτίμηση άμεσα.