Skip to main content

BSS & ΓΣΕΒΕΕ ενώνουν τις δυνάμεις τους για τη στήριξη των ΜμΕ

Η BSS είναι μια εταιρεία με έντονη δραστηριότητα στο χρηματοοικονομικό τομέα από το 1998 και παρουσία με δίκτυο γραφείων σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα και Πάτρα.

Η Building Solid Success | BSS καλωσορίζει τη νέα συνεργασία με τη ΓΣΕΒΕΕ και την ΟΕΒΕ Καβάλας.

Με αυτή τη συνεργασία, η BSS θα προσφέρει την τεχνογνωσία της στους επιχειρηματίες της Καβάλας, βοηθώντας τους να αντιμετωπίσουν προκλήσεις και να αξιοποιήσουν ευκαιρίες για αειφόρο ανάπτυξη. Οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις αποτελούν τον κινητήριο μοχλό της Ελληνικής οικονομίας, και η BSS είναι αποφασισμένη να στηρίξει την ενίσχυση και την ανάπτυξή τους. Η εν λόγω συνεργασία ξεκινά από την Καβάλα, με σκοπό να επεκταθεί σε όλη την Ελλάδα.

Ο διευθύνων σύμβουλος της BSS, Ευστάθιος Λιακόπουλος, δήλωσε: «Είμαστε υπερήφανοι για τη συνεργασία μας με τη Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας και την Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Καβάλας. Αποτελεί μια στρατηγική συνεργασία που θα ενισχύσει τις υπηρεσίες που παρέχουμε και θα μας επιτρέψει να συμβάλουμε στην ανάπτυξη της τοπικής επιχειρηματικής κοινότητας. Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με τους επιχειρηματίες της Καβάλας και μαζί να κάνουμε βήματα προς το μέλλον. Στόχος μας η βελτίωση της αποδοτικότητας, της ανταγωνιστικότητας και της αειφορίας των επιχειρήσεών τους».

Η BSS είναι μια εταιρεία με έντονη δραστηριότητα στο χρηματοοικονομικό τομέα από το 1998 και παρουσία με δίκτυο γραφείων σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα και Πάτρα. Μάλιστα, έχει αναδειχθεί ως μία από τις κορυφαίες εταιρικές επωνυμίες στην Ελλάδα, για το 2021-22, στον παγκόσμιο θεσμό των «Superbrands». Την ίδια στιγμή, έχει αποσπάσει, για δύο συναπτά έτη, 2021 και 2022, το βραβείο «Diamonds of the Greek Economy», καθώς επέδειξε υψηλότατες επιδόσεις, βάσει συγκεκριμένων οικονομικών δεικτών και κριτηρίων.

H Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας (ΓΣΕΒΕΕ) είναι τριτοβάθμια πανελλαδική οργάνωση εργοδοτών και αποτελεί έναν από τους βασικούς εθνικούς κοινωνικούς εταίρους. Εκπροσωπεί μέσα από τη συμμετοχή της στο δημόσιο διάλογο την επιχειρηματικότητα μικρής κλίμακας, συμβάλλοντας στη διαμόρφωση ενός ευνοϊκού επιχειρηματικού κλίματος μέσα στο οποίο οι μικρές επιχειρήσεις μπορούν να αναπτυχθούν και να επιτύχουν τους στόχους τους.

Μαζί στο μέλλον!