Skip to main content

Νέο εργασιακό περιβάλλον αξίας 1 εκατ. ευρώ στην Bayer Ελλάς

Οι εργαζόμενοι έχουν τη δυνατότητα να επιλέγουν τον τρόπο εργασίας τους, ανάλογα με τις ανάγκες και τις προτιμήσεις τους.

Πάνω από 1 εκατ. ευρώ κόστισε η επένδυση για τα νέα γραφεία της Bayer Ελλάς, των οποίων τα εγκαίνια έγιναν παρουσία των Λ. Κεφαλογιάννη (αντιπεριφερειάρχης Αττικής),  Γ. Νικολαράκου (αντιδήμαρχος Αμαρουσίου),  Γ. Βουρλάκη (δημοτική σύμβουλος Δ. Αμαρουσίου), εκπροσώπων της διοίκησης της Bayer AG και μελών της Διοικούσας Επιτροπής της Bayer Eλλάς, σημαντικών συνεργατών και εκπροσώπων του Τύπου. Πρόκειται για έναν σύγχρονο βιοκλιματικά ουδέτερο χώρο εργασίας, σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα ESG, που ενσωματώνει τις αξίες της εταιρείας και υποστηρίζει τις καθημερινές επαγγελματικές και προσωπικές ανάγκες των εργαζομένων της.

Όπως ανάφερε στην ομιλία του ο Andreas Pollner, Μanaging Director & Senior Bayer Representative στην Ελλάδα, η επένδυση αυτή ξεπέρασε το 1 εκατομμύριο ευρώ και έγινε με στόχο να δημιουργηθεί ένας χώρος εργασίας πρωτοποριακός και καινοτόμος.  Ενώ, η Αγγέλικα Τζέμου, Head of HR, Μέλος ΔΣ & DE&I Country Lead, έκανε λόγο για ένα υβριδικό χώρο όπου οι καθημερινές εργασιακές απαιτήσεις συνδυάζονται αρμονικά με τις προσωπικές ανάγκες των εργαζομένων.

Η Bayer σχεδίασε τα νέα της γραφεία, επενδύοντας σε καινοτόμους ποικιλόμορφους χώρους που προάγουν μια ευέλικτη εμπειρία εργασίας και συνδυάζουν αποτελεσματικά τα πλεονεκτήματα της απομακρυσμένης εργασίας με τη δύναμη της προσωπικής αλληλεπίδρασης. Οι εργαζόμενοι έχουν τη δυνατότητα να επιλέγουν τον τρόπο  εργασίας τους, ανάλογα με τις ανάγκες και τις προτιμήσεις τους. Έτσι, μπορούν να είναι πιο παραγωγικοί και δημιουργικοί, καθώς λειτουργούν σε ένα περιβάλλον που τους δίνεται η ευελιξία να αποφασίζουν και να προσαρμόζουν τις συνθήκες εργασίας που ταιριάζουν καλύτερα στον καθέναν.