Skip to main content

Tην παρουσία της στη Λατινική Αμερική εδραιώνει η Novibet

novibet.gr

Την παρουσία της στη Λατινική Αμερική ενισχύει η Novibet, η πρώτη 100% ελληνικών συμφερόντων Gametech εταιρεία που επεκτείνεται σε Χιλή και Εκουαδόρ. Μετά την Βραζιλία και την χορηγία της ιστορικής ομάδας Fortaleza, η Novibet ξεκίνησε την λειτουργία της στην αγορά της Χιλής, εδραιώνοντας την παρουσία της στην χώρα με μία ακόμη δυναμική συνεργασία ως Βασικός Χορηγός της ομάδας ποδοσφαίρου Huachipato, με παρουσία στην επίσημη εμφάνιση του συλλόγου, συνοδεύοντάς την για τα επόμενα χρόνια σε όλους τους αγώνες τόσο στο Εθνικό Πρωτάθλημα όσο και στο Copa Χιλής. Παράλληλα η Novibet προχώρησε και σε ένα ακόμα σημαντικό άνοιγμα στις αγορές της Λατινικής Αμερικής με την επέκτασή της στο Εκουαδόρ, ανακοινώνοντας ταυτόχρονα την χορηγία της στην Emelec Sport Club, για τα επόμενα τρία χρόνια, σε όλους τους αγώνες, συμπεριλαμβανομένου του Εθνικού Πρωταθλήματος, του Conmebol Copa Sudamericana και του Copa Ecuador.

Σύμφωνα με την εταιρεία ο Μάρτιος 2023 σηματοδοτεί πλέον ένα μήνα «σταθμό» για την πορεία της. Όπως τονίζει ο Χριστόφορος Μποζατζίδης, Chief Marketing Officer της Novibet, «η επέκτασή μας στη Λατινική Αμερική αποτελεί ένα βασικό σταθμό στη στρατηγική μας προτεραιότητα για περαιτέρω διεθνοποίηση της δραστηριότητάς μας. Έως το τέλος του έτους ακολουθούν πολλοί ακόμα σημαντικοί σταθμοί στην πορεία μας, διατηρώντας ως έναν από τους βασικούς πυλώνες της επέκτασής μας την επένδυση στον τοπικό αθλητισμό κάθε χώρας στην οποία εισερχόμαστε».

Να σημειωθεί πως η ιστορία της ποδοσφαιρικής ομάδας Huachipato ξεκινάει το 1947, ενώ πλέον συμμετέχει στο Copa Libertadores και στο Copa Sudamericana. Με την ανοδική πορεία από τα περιφερειακά τουρνουά στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, η Huachipato είναι γνωστή ως η «Πρωταθλήτρια του Νότου» της Χιλής, όντας ένας από τους σημαντικότερους συλλόγους της χώρας.