Skip to main content

Wizz Air: Τρεις νέες πτήσεις από την Αθήνα

Προς Βουκουρέστι, Τελ Αβίβ και Τίρανα

Τρεις νέες πτήσεις από τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών εγκαινίασε τον Δεκέμβριο ο αερομεταφορέας Wizz Air, διευρύνοντας το δίκτυό της στην ελληνική πρωτεύουσα.

Πρόκειται για τα δρομολόγια από Αθήνα προς το Βουκουρέστι στην Ρουμανία, το Τελ Αβίβ στο Ισραήλ και προς τα Τίρανα στην Αλβανία, με την εταιρεία να κάνει λόγο για δρομολόγια «ultra-χαμηλού κόστους».

Οι νέες πτήσεις ξεκίνησαν από τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών στις 2 Δεκεμβρίου, με την εγκαινίαση του νέου δρομολογίου προς την πρωτεύουσα της Ρουμανίας, το Βουκουρέστι. Τα δρομολόγια προς το Τελ Αβίβ και  τα Τίρανα ξεκίνησαν στις 12 Δεκεμβρίου.

Μαζί με τις νέες πτήσεις, η Wizz Air πλέον προσφέρει από τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών 12 δρομολόγια σε 11 χώρες και αναπτύσσει ακόμα περισσότερο την παρουσία της στην Ελλάδα, από όπου και εξυπηρετεί το επιβατικό κοινό από το ξεκίνημα των πτήσεών της, το 2004.

Με αφορμή τα νέα δρομολόγια ο Adria Rabassa, Head of Network Development της Wizz Air δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που ανακοινώνουμε την προσθήκη τριών νέων δρομολογίων από τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, προσφέροντας στους επιβάτες μας ακόμα μεγαλύτερη ποικιλία για συναρπαστικές επιλογές city break και διακοπών για τη χειμερινή περίοδο αλλά και πέραν αυτής. Προσπαθούμε συνεχώς να επεκτείνουμε το δίκτυο δρομολογίων μας, δημιουργώντας περισσότερες συνδέσεις χαμηλού κόστους, ενώ παράλληλα τονώνουμε τις τοπικές οικονομίες».

Από την πλευρά της η Διευθύντρια Επικοινωνίας & Μάρκετινγκ, Ιωάννα Παπαδοπούλου, δήλωσε: «Η Wizz Air έχει ήδη μεταφέρει μέσα στο 2022 περισσότερους επιβάτες από ποτέ στην ελληνική πρωτεύουσα και είναι βέβαιο ότι οι επιβάτες θα συνεχίσουν να απολαμβάνουν το εξαιρετικό αεροπορικό προϊόν της εταιρείας, η οποία προσφέρει συνολικά 12 δρομολόγια σε 11 χώρες με πτήσεις από τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών. Ευχόμαστε επιτυχία και ανάπτυξη στον αεροπορικό μας συνεργάτη και συνεχίζουμε σταθερά να υποστηρίζουμε τα αναπτυξιακά σχέδια της εταιρείας στην αγορά της Αθήνας!».