Skip to main content

Diamonds of the Greek Economy 2022

Την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου και ώρα 17.00 θα διεξαχθεί στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία η απονομή βραβείων επιχειρηματικής αριστείας.

Η εγχώρια επιχειρηματική κοινότητα «κλέβει τις εντυπώσεις» για τον τρόπο με τον οποίο ελίσσεται τα τελευταία χρόνια μεταξύ των διεθνών κρίσεων, καταφέρνοντας κάθε φορά όχι απλώς να επιβιώνει, αλλά και να εξέρχεται αυτών περισσότερο ισχυρή. Έχοντας αφήσει πίσω της τη δεκαετή κρίση χρέους, κατά τη διάρκεια της οποίας υπήρξε μερική αναδόμηση της αγοράς, με αναδιάρθρωση μεριδίων και υψηλή συγκέντρωση, το επιχειρείν κλήθηκε, προσφάτως, να αντιμετωπίσει την πανδημική κρίση λειτουργώντας σε πραγματικά ακραίες συνθήκες και αμέσως μετά να προσαρμοστεί στη διεθνή γεωπολιτική κρίση και τα όσα προκλήθηκαν στην παγκόσμια οικονομία και, κατά συνέπεια, στην ευρωπαϊκή και την εθνική.

Σήμερα, το εγχώριο επιχειρείν, όντας περισσότερο ώριμο από ποτέ, συνεχίζει να αναπτύσσεται, με την πλειονότητα των εταιρειών να αυξάνουν τα μεγέθη τους σε υγιή βάση, ανακοινώνοντας θετικά αποτελέσματα, πολλά από τα οποία κινούνται σε επίπεδα υψηλότερα των προηγούμενων ετών. Η επιχειρηματική κοινότητα ακολουθεί θετική πορεία και το 2022, κρίνοντας από τα πρώτα αποτελέσματα εταιρειών που κλείνουν τις χρήσεις τους κατά τη διάρκεια του δωδεκαμήνου, όπως και από τα στοιχεία που δημοσιοποίησαν για το εννεάμηνο εισηγμένες εταιρείες. Όλα καταμαρτυρούν ότι και η φετινή χρονιά θα αναδείξει πολλά και σημαντικά «διαμάντια» για το ελληνικό επιχειρείν. Και η εξέλιξη αυτή δεν μπορεί παρά να επιδρά ενισχυτικά στο ΑΕΠ της χώρας, να επηρεάζει θετικά την απασχόληση, να τονώνει το επενδυτικό ενδιαφέρον και να βελτιώνει το ήδη καλό κλίμα στην εγχώρια οικονομία.

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ επιβραβεύει εταιρείες οι οποίες επέδειξαν υψηλότατες επιδόσεις το 2021, κυρίως σε ό,τι αφορά τα καθαρά τους αποτελέσματα, και οι οποίες λειτούργησαν ως παραδείγματα προς μίμηση για νέους επιχειρηματίες, που διεκδικούν κεντρικό ρόλο και ισχυρή θέση στην αγορά έχοντας το πάθος και τη βούληση να αποτελέσουν τα μελλοντικά «διαμάντια» της ελληνικής οικονομίας.

Η τελετή απονομής βραβείων επιχειρηματικής αριστείας «Diamonds of the Greek Economy 2022» θα πραγματοποιηθεί τη Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2022, 17.00, στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία.

Την εκδήλωση θα τιμήσουν με την παρουσία τους, αλλά και θα απονείμουν βραβεία, εκπρόσωποι του πολιτικού κόσμου, στελέχη των δυναμικότερων επιχειρηματικών ομίλων και φορέων της χώρας και εκπρόσωποι πρεσβειών και  επιμελητηρίων. Κεντρικός παρουσιαστής θα είναι ο Παύλος Πανταζόπουλος, δημοσιογράφος NAFTEMPORIKITV.

Στους συμμετέχοντες θα δοθεί τιμητικώς η Ειδική έκδοση «Diamonds of the Greek Economy 2022», στην οποία γίνεται αναλυτική παρουσίαση των εταιρειών της λίστας Diamonds 2022 που προέρχονται από όλο το επιχειρηματικό φάσμα..

Συμμετοχή μόνον κατόπιν εγγραφής: [email protected]